Kako nam je bilo u letnjoj školi nemačkog – 2018 foto galerija programa active BERLIN

„Kako vam je bilo u Berlinu letos?“ često pitaju znatiželjni verbalisti koji su letos odabrali neku drugu jezičku destinaciju. Mislimo da je najbolje da utiske prenesemo kroz foto album u nastavku, mada ne možemo da izdržimo a da ne kažemo, bilo je F E N O M E N A L N O 🙂 Polaznici jezičke mreže su u 2018. oborili rekord i u najvećem broju do sada upisali active BERLIN – Berlin College program.

Nastava pre podne, a posle podne obilasci Berlina, kupanje na obližnjim jezerima, biciklističke ture kroz grad, uveče žurke, zabava uz salsu ili bioskop na otvorenom. Posebnu draž daje smeštaj u predivnom kampusu gde se studenti u pauzama druže sa drugarima sa programa i u slobodnom vremenu samostalno organizuju aktivnosti u Berlinu. Upravo zato mladi uzrasta 16–18 godina najčešće biraju ovaj program; pogledajte neke od uspomena s prošlog leta:

Za opis i cene ovog programa kliknite na:

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-18 god)

Ostale programe nemačkog jezika za mlade možete videti klikom ovde.

Program se već više od deset godina izvodi sa najboljom školom u Nemačkoj i jednom od naboljih u Evropi – German Language School (GLS), koju svake godine posećujemo, prisustvujemo nastavi i vannastavnim aktivnostima, pozdravimo naše polaznike koji tamo tada borave i uverimo se u apsolutni kvalitet programa koji zajedno nudimo.  Brojne međunarodne akreditacije i priznanja su samo potvrda izuzetnog pristupa u radu kakav praktikuje škola GLS.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading