Najbolje škole nude uzbudljivo i romantično učenje nemačkog sa popustom, birajte Berlin i Hajdelberg, ali brzo!

kursevi nemackog za odrasle verbalisti

Kao međunarodno akreditovana jezička mreža, Verbalisti već dugi niz godina zastupaju najbolje škole nemačkog jezika u Evropi – German Language School (GLS) iz Berlina, International House Collegium Palatinum iz Hajdelberga (IH Hajdelberg) i ActiLingua iz Beča.

Sve škole poseduju brojne međunarodne akreditacije i nagrade kao dokaz da se programi održavaju na izuzetno visokom nivou u svim njihovim segmentima. Polaznici jezičke mreže tokom više od 10 godina saradnje sa tim školama vraćaju se veoma zadovoljni, dok naše redovne posete, barem jednom godišnje, potvrđuju da GLS Berlin, IH Hajdelberg i ActiLingua Beč sprovode najviše standarde kada su u pitanju kvalitet nastave, smeštaj i vananstavne aktivnosti.

Mali savet – ne oklevajte sa upisom jer se mesta u ovim najboljim školama nemačkog popunjavaju i po nekoliko meseci unapred. Jezički centri pomenutih škola nalaze se na prestižnim lokacijama, nadomak turističkih atrakcija. Potrebno je samo da izaberete grad koji vam više odgovara, a možda i dva grada, zašto da ne! 🙂 Tako možete osetiti živi duh Berlina koji nikad ne spava ali i neodoljivu romantiku Hajdelberga gde se nemački uči u bajkolikom okruženju.

Detalje programa, termine i cene u Berlinu, Hajdelbergu i Beču donosimo na linkovima u nastavku:

Berlin, nemački jezik, GLS

Berlin, poslovni nemački jezik, GLS

Berlin, priprema za ispite TestDaF i Goethe, GLS

Hajdelberg, nemački jezik (17+), IH HEIDELBERG

Hajdelberg, poslovni nemački i priprema za TestDaF i telc, IH HEIDELBERG

Beč, nemački jezik, ActiLingua

Beč, poslovni nemački jezik, ActiLingua

Jedva čekamo da čujemo šta je vaš izbor. Na raspolaganju vam je i pomoć naših jezičkih stručnjaka koje možete kontaktirati na +381-11 262-3726 ili +381-63 393-383, kao i putem mejla info@verbalisti.com.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading