Direktni letovi za Nicu, Barselonu i Madrid i Air Serbia promocija za Beč i Berlin za letnja jezička putovanja Verbalista

letnji kampovi i skole jezika za decu verbalisti

Air Serbia uvela je direktne letove za Nicu, Barselonu i Madrid i te hit jezičke destinacije učinila još atraktivnijim, naročito kada su u pitanju mladi i letnji kampovi.

Sa direktnim letom i planiranim grupnim polascima, Nica nikada nije bila atraktivnija za najmlađe “francuze”! 🙂 Očekujemo da će ove godine popularna Malaga dobiti jaku konkurenciju u Barseloni i Madridu, jer ni “španci” više ne moraju da presedaju za te destinacije. Napominjemo da sa aktuelnom Air Serbia promocijom nije samo u pitanju velika pogodnost direktnih letova, već i snižene cene avio karata…sve to za ograničen broj mesta. Zato najtoplije preporučujemo hitan upis.

Promocija jeftinijih avio karata još uvek je aktuelna i za Berlin, Beč, Milano, Rim i Veneciju. Ponuda jezičke mreže i za te gradove obuhvata sve uzraste i u nastavku donosimo jezičke programe koje možete odmah upisati i iskoristiti aktuelnu promociju. Posebnu pažnju skrećemo na planirana grupna putovanja za mlade sa pratiocem za Nicu i Berlin, gde je broj mesta ograničen i gde posebno savetujemo što raniji upis. Kliknite na naslove/linkove u nastavku za detaljnije opise programa, cene i upis:

Za mlade:  

NicaNica, francuski jezik (12-17 god) (planirano i kao grupno putovanje za termin 30. jun 2019.
Barselonaactive BARCELONA, španski (16-18 god)
Madridactive MADRID, španski (16-18 god)
Berlin:
>> active BERLIN-Berlin College (16-18 god)
>> Berlin Westend (14-17 god)
>> Berlin, kamp Water Sports (13-16 godina)
>> Berlin, letnja škola nemačkog Young & Fun (7-14 godina) (planirano i kao grupno putovanje za termine 23. jun i 4. avgust 2019.)
Beč:
>> active VIENNA-Holiday Course (16-19 god)
>> Beč, letnja škola nemačkog (12-17 god)

Za odrasle:

direktni letovi za hit jezicke destinacije sa verbalistimaBerlin:
>> Berlin, nemački jezik 
>> Berlin, poslovni nemački jezik
BečBeč, nemački jezik
MadridMadrid, španski jezik
BarselonaBarselona, španski jezik
RimRim, italijanski jezik
MilanoMilano, italijanski jezik
VenecijaVenecija, italijanski jezik (16+ god)

VAŽNO: promocija Air Serbia traje dok se ne popune mesta na letovima. Preporučujemo da nas ovde odmah kontaktirate kako bismo pružili više informacija u vezi sa vašim željenim gradom i terminima koji odgovaraju promociji.

Na vama je da samo sada budete jako brzi, a kada dođe vreme za putovanje da se prepustite čarima odabrane jezičke destinacije. Čekamo vaš poziv!

Imate komentar ili pitanje?