Kursevi stranih jezika za mlade koji žele veću samostalnost – active programi

Kursevi stranih jezika za mlade koji žele veću samostalnost – active programi

Kursevi stranih jezika za mlade: Za naredno leto pripremili smo čak 10 action packed kurseva jezika za mlade koji se izvode u Americi, Engleskoj, Nemačkoj, Austriji, Španiji i na Malti.

Poslednjih godina sve više mladih traži kurseve stranih jezika koji pored kvalitetne nastave nude atraktivne vannastavne aktivnosti i izvesnu samostalnost u upravljanju slobodnim vremenom. S druge strane, roditelji žele sigurnu i pouzdanu varijantu po principu ključ u ruke gde se jasno i odmah vidi ukupan trošak jezičkog obrazovanja bez rizika koji je često vezan za pravi izbor smeštaja i vannastavnih aktivnosti. Kao lider u domenu jezičke edukacije u regionu jugoistočne Evrope, jezička mreža Verbalisti prepoznala je početak tog trenda još pre desetak godina i tada, u saradnji sa školama, osmislila active programe.

Prvo su kreirani programi active MALTA i active BERLIN, koji su i dan danas najpopularniji, a ubrzo zatim usledili su programi i za druge atraktivne destinacije u Evropi i Americi.

Klikom na linkove u nastavku pogledajte aktuelnu ponudu:

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS

active MALTA, engleski jezik (16+ god), IELS

active NEW YORK, engleski jezik (16-19), KINGS

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-19 god), GLS

active VIENNA-Holiday Course, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua

active BARCELONA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active MADRID, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active MALAGA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active IBIZA, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS

active VALENCIA, španski jezik (16-19 god), IH VALENCIA

active programi izvode se u najboljim školama jezika i svetskim destinacijama pa se mesta u smeštaju veoma brzo popune (pojedini letnji termini popune se već u februaru/martu). Savetujemo da nas kontaktirate što pre i na vreme rezervišete svoje mesto. Za kontakt informacije kliknite ovde a upit možete poslati i popunjavanjem veb formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?