Kako izgledaju čuveni zalasci sunca i učenje španskog jezika na Ibici

Prošle godine smo posetili naše polaznike na Ibici  i tada zabeležili nekoliko nezaboravnih zalazaka sunca, uživajte!

Gradić Sant Antonio koji se nalazi na zapadnoj strani ostrva veoma je popularan naročito u vreme zalaska sunca. Turisti i lokalno stanovništvo sa celog ostrva dolaze u ovo mesto kako bi uživali u crvenoj lopti koja tone u more, dok andaluzijski trubač svira uspavanku. Ovaj spektakl svakodnevno traje oko 30 minuta i uvek se završava spontanim aplauzom suncu koje je zaronilo u mediteran.

benirras ibiza verbalisti

Čuveni zalasci sunca, predivni zalivi i uvale sa kristalno čistom vodom, visoke stene koje štrče iz mora, mediteranske plaže sa sitnim belim peskom čine Ibicu savršenim mestom za odmor i učenje španskog jezika.

Upišite kurs španskog jezika sada, na vreme, jer je kasnije teško naći mesto u smeštaju, dok cene avio karata vrtoglavo rastu već u maju. Škola Instituto de Idiomas koju jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope važi za najbolju školu na Ibici. Poznata je ne samo po kvalitetu programa, već i po atraktivnim vannastavnim aktivnostima i izletima koje će vam krajnje ljubazno osoblje škole pomoći da izaberete i, ako to želite, biti vaš vodič.

Jezička mreža je zajedno sa školom pripremila dva različita programa za odrasle polaznike u odnosu na uzrast i termin pohađanja. Za detaljan opis i cene programa, kao i foto galerije i video priloge, kliknite na naslove u nastavku:

Ibica za polaznike 16+

Ibica za polaznike uzrasta 50+

Ibica je pravo mesto za vaš odmor i učenje španskog. Spojite korisno s lepim i zabavnim i doživite jedno nezaboravno jezičko putovanje na Ibici i to po povoljnijoj ceni od klasičnog turističkog aranžmana.

Imate komentar ili pitanje?