Verbalisti na proslavi desetog rođendana škole španskog jezika IH Valensija

Skola spanskog jezika IH Valensija proslavlja svoj 10 rodjendan
Espanole IH Valencia: ¡Españolé cumple 10 años! 1 parte ¡Qué fiesta! Ha sido increíble ver a todo el equipo de la escuela y a todos los alumnos en el patio disfrutando del sol, de la paella, de la celebración del 10º aniversario… ¡muchas gracias a todos! Vuestras sonrisas son el mejor regalo para nosotros!

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da prisustvujemo 10. rođendanu našeg partnera International House u Valensiji koji je povodom ovog jedinstvenog jubileja priredio funtastičnu žurku 🙂 Još jednom smo imali prilike da vidimo kako se vodi jedna škola svim srcem i ljubavlju, kako se brine o studentima i nastavničkom osoblju, kako se cene partneri… škola Espanole IH Valencia, koju predvodi njena vlasnica i direktorka Cristina Navarro, s pravom važi za jednu od najboljih u Španiji. Uverite se i sami, a sada je i prava prilika za tako nešto!

Detalje i cene programa pogledajte ovde ili kliknite na link u nastavku:

Škola poseduje dve moderne zgrade smeštene u samom centru Valensije. Sve učionice (ukupno 23) klimatizovane su i imaju interaktivne pametne table. Slobodno vreme između i posle časova najčešće se provodi pored bazena u predivnom dvorištu ili na prostranoj terasi na vrhu školske zgrade. Nastavni kadar čine profesori izvorni govornici španskog jezika.

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa školu IH Valencia na Balkanu.

Pogledajte u nastavku kako je bilo na rođendanskoj žurci 🙂

Save

Imate komentar ili pitanje?