Letovanje i kursevi engleskog jezika za odrasle na Malti – ostrvo Gozo

Kursevi engleskog jezika za odrasle, ostrvo Gozo, Malta

Usavršite znanje engleskog na sestrinskom ostrvu Malte u opuštenom i prijateljskom okruženju dok se odmarate i uživate u netaknutoj prirodi!

Polaznici kurseva engleskog jezika na ostrvu Gozo na Malti, Verbalisti
Polaznici jezičke mreže Verbalisti koji su prošle godine pohađali kurs poslovnog engleskog na Gozou na Malti

Malo ostrvo Gozo je deo malteškog arhipelaga koji se nalazi u sredini Mediterana, nedaleko od obale Tunisa. Divlja lepota tog ostrva načinila je od njega jednu od top destinacija za odmor kako za lokalno stanovništvo, tako i za inostrane posetioce. Postoji mnogo stvari za uživanje u spektakularnom prirodnom okruženju Gozoa – od pešačenja, penjanja i vožnje biciklom do kupanja u kristalno čistom moru, ronjenja, vožnje kanua i još mnogo toga… i sve to dok usavršavate znanje engleskog u najboljoj školi jezika na Malti.

Za odrasle studente željne jedinstvenog iskustva učenja engleskog jezika, Gozo je pravo rešenje. Na raspolaganju su kursevi opšteg engleskog, poslovni programi za menadžere, engleski u kombinaciji sa časovima slikarstva i druge opcije sa kojima se možete upoznati ovde.

Izaberite program engleskog jezika na čarobnom ostrvu i pobegnite iz vreve svakodnevnog života. Ipak, ako poželite da začinite svoj odmor šopingom i noćnim životom, Gozo pruža i ta zadovoljstva, posebno vikendom, po čemu je takođe poznat u svetu.

Avgust, septembar i oktobar idealni su da se prepustite čarima Gozoa; još uvek ima mesta za pojedine termine kurseva engleskog jezika u tim mesecima. Opis programa i cene možete pregledati ovde. Upišite se i iskoristite priliku da se odmorite i pripremite za nove životne izazove!

Vidimo se uskoro na čarobnom ostrvu Gozo 🙂

 

Kako izgledaju aktivnosti i ekskurzije na ostrvu Gozo

Imate komentar ili pitanje?