Red Days u Knez Mihajlovoj, prijavite se u školu fudbala Manchester United

Manchester United u Knez Mihajlovoj

Prljavi inspektor Blaža danas je u centru grada „pimplao“ loptu i družio se sa Beograđanima. Blaža je nosio dres čuvenog Manchester Uniteda u okviru Red Days akcije Eurobanke. Jezička mreža Verbalisti poziva vas da iskoristite jedinstvenu priliku i upišete svoje dete na čuveni Mančester junajted kamp u Engleskoj. Ne postoji lepši poklon za mlade koji vole fudbal od mogućnosti da uče engleski jezik dok treniraju fudbal u najelitnijem svetskom klubu.

Za detalje programa, cene, foto i video galeriju kliknite ovde ili na link u nastavku:

U sportskom kampu Manchester United dobijate sve ono što jedan od najpoznatijih svetskih brendova može da pruži: treninzi sa prvoklasnim trenerima priznatim od UEFA, školu jezika i nastavni program ugledne izdavačke kuće Oxford University Press, organizovane obilaske Londona i posete legendarnim stadionima Old Trafford i Wembley. Sve ovo začinjeno je i mnogim drugim vannastavnim aktivnostima, druženjem i zabavom.

Broj mesta je ograničen, zato ako si u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj ili Makedoniji, prijavi se ovde odmah i LEARN TO PLAY THE UNITED WAY!

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajted u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Imate komentar ili pitanje?