Verbalista i glumac Ivan Tomić pripremio jedinstven stend-ap za (ne)pristojne ljude

Ivan Tomic glumac i verbalistaIvan Tomić glumac, komičar, voditelj i verbalista održaće još jedan od svojih FunTASTIČNIH stand-up nastupa 7. marta u Ustanovi kulture Vuk.

Ivanu će se pridružiti Mariana Aranđelović, tako da ćemo ponovo imati prilike da gledamo ozloglašeni par koji je od ranije poznat javnosti i pozorišnoj policiji po svojim jako smešnim nastupima. Kliknite ovde za detaljne informacije.

Jezička mreža Verbalisti dugo sarađuje s Ivanom na polju razvijanja govorničkih i komunikacionih veština naših polaznika, a poslednji u nizu bili su letnji kursevi glume, kao i jesenji konverzacijski kursevi i debatni klub na engleskom jeziku (detaljnije ovde). Tokom jedne od poseta jezičkoj mreži poznati glumac prepevao je čuveni srpski narodnjak na engleski a kako je to izgledalo pogledajte ovde.

Ivan nam je obećao odličnu zabavu u subotu, 7. marta i mi je sigurno nećemo propustiti, pridružite nam se ovde 🙂

Glumac Ivan Tomic i vezbe govornistva, Verbalisti

Stand-up komedija poslednjih godina doživljava veliku popularnost u našem regionu. Ovaj vid profesije i zabave odavno je prisutan u Americi i Velikoj Britaniji. Jezička mreža iz prve ruke saznaje kako se stand-up komedija razvija na Balkanu od vodećih stendapera i verbalista:

Imate komentar ili pitanje?