Fudbalski i jezički kamp Mančester junajteda i briga o polaznicima (VIDEO)

Fudbalski i jezički kamp, Verbalisti i Manchester United
Fudbalski i jezički kamp, Verbalisti i Manchester United

Briga o polaznicima – dolazak u kamp

Fudbalski kamp i jezička škola Mančester junajteda pruža sve pogodnosti i kvalitet koji se očekuju od jednog od najvrednijih svetskih brendova. Isto važi i za brigu o mladim polaznicima koja počinje već na samom aerodromu odmah nakon njihovog izlaska iz carinske kontrole. Uz doplatu, za one najmlađe, roditeljima je na raspolaganju i aerodromska pratnja – u odlasku i povratku, aerodromsko osoblje sprovodi učenika kroz pasošku kontrolu i smešta ga u avion.

Polaznike na londonskom aerodromu Hitrou dočekuje predstavnik kampa Mančester junajteda i vodi ih do koledža Bradfild koji se nalazi na pedesetak kilometara od aerodroma.

Skola jezika u koledzu BredfildKoledž Bredfild (Bradfield College) je jedna od vodećih privatnih škola u Engleskoj a fudbal i tenis su sportovi za koje je ta škola specijalizovana. Koledž poseduje izvanredne terene, prateće objekte i opremu za organizovanje sportskih kampova.

Tokom boravka u kampu o polaznicima se brine osoblje škole i treneri uz 24-satni nadzor. Međutim, pored redovne brige osoblja kampa, mladi dečaci i devojčice mogu da se obrate za pomoć ili razgovor njihovom takozvanom “velikom bratu” koji se stara o svemu i uvek je na raspolaganju za potrebe polaznika.

A pošto slika govori hiljadu reči, a video mnogo više od toga, u nastavku smo pripremili prilog o dočeku polaznika u kamp Mančester junajteda:

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Fudbalski kamp Manchester Uniteda i skola jezika, VerbalistiDetalje o prolećnom i letnjem kampu pogledajte ovde

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za Manchester United kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?