Kursevi engleskog jezika u Americi

Verbalisti ispred čuvene izdavačke kuće The New York Times
Verbalisti ispred čuvene izdavačke kuće The New York Times

Za naše polaznike koji će studirati ili usavršavati engleski u Njujorku donosimo jedan vrlo koristan video. U 36 sekundi pogledajte šta će iznervirati svakog Njujorčanina 🙂 A za one koji još nisu bili u Njujorku preporučujemo jezičko putovanje koje će vas odvesti pravo u srce Menhetna:

Njujork, engleski jezik – ST GILES COLLEGE NEW YORK CITY – klikni ovde
Njujork, poslovni engleski jezik i platinum kursevi za menadžere, ST GILES COLLEGE NEW YORK – klikni ovde

Pogledajte i druge jednako atraktivne programe jezičke mreže Verbalisti u Americi:

Boston, engleski jezik – KINGS COLLEGES – klikni ovde
Los Anđeles, opšti i poslovni engleski jezik, priprema za TOEFL KINGS COLLEGES – klikni ovde
My LOS ANGELES (Vacation), jezičko putovanje (engleski), KINGS COLLEGES – klikni ovde
Majami, engleski jezik, OHLA – klikni ovde
active MIAMI, engleski jezik (16+ god), OHLA – klikni ovde

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je predstavnik i u većini slučajeva regionalni ekskluzivni zastupnik elitnih koledža i škola u svetu. PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Verbalisti i Adventures of Spiderman, skola OHLA MiamiZa najpopularnije programe jezičke mreže Verbalisti kliknite ovde.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj. Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Upravo zato mi možemo da vam pomognemo da odaberete jezički program, koledž i smeštaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, ali i da doprinesemo nastavku vaše jezičke edukacije i razvoju karijere nakon povratka u zemlju.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. Jezičke programe upisujete po istim, a tokom određenih promocija, čak i po nižim cenama od onih koje je objavio strani koledž ili edukator.

Šta ne treba da radite u Njujorku

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?