Jezička putovanja i kursevi jezika po najpovoljnim cenama

Učenje jezika za sve uzraste u vodećim koledžima u svetu po najpovoljnijim cenama

Ucenje stranih jezika u inostranstvu

Ono po čemu je naša jezička mreža postala prepoznatljiva su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu koja smo dobili nakon što smo pokazali:

  • da učenje stranih jezika može da bude lako i zabavno,
  • da odlazak u strane škole mora da bude po najnižim mogućim cenama, bez uvećanja cena koje su koledži objavili i dodavanja nevidljivih i/ili naknadnih troškova,
  • da sve informacije o koledžima i jezičkim odredištima mora da budu lako dostupne i pregledne, i
  • da usluga treba da bude brza i profesionalna; pravi savet i pomoć mogu da daju samo edukatori i jezički stručnjaci koji su i lično obišli sve škole i smeštajne kapacitete.

U svojoj desetoj godini postojanja društvena mreža Verbalisti posluje u regionu kao daleko najveća i najuticajnija jezička i obrazovna mreža i organizacija.

Kliknite ovde za ponudu jezičkih programa za 2017.

Za 2017. godinu kreirali smo 75 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 12 zemalja; pored standardnih programa, organizujemo i programe za polaganje IELTS/TOEFL testova, kao i sticanje međunarodno priznatih diploma poput UCLES (The University of Cambridge Local Examinations Syndicate) diplome, zatim usko specijalizovane programe usavršavanja jezika prilagođene potrebama polaznika kao što su English for Law, Francais et Economie, Deutsch+Zertifikat ili Italiano Bancario, kao i pripremne kurseve za opšte i specijalističke studije u inostranstvu.


_

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Verbalisti u Oxfordu

Uspeh pretvoren u brojke

2016-ta je bila još jedna rekordna godina po broju polaznika, sa godišnjim rastom od čak 73%. Najveći broj polaznika u 2016. godini bio je iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%).

Broj članova jezičke mreže prebacio je magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na našem kanalu YouTube za manje od 3 godine pregledani više od 1.300.000 puta.

Zadovoljstvo polaznika našom uslugom, programima i edukativnim partnerima

Gotovo 90% naših klijenata ponovo je koristilo usluge jezičke mreže i odlazilo na usavršavanje u inostranstvo u roku od 5 godina. Ovde možete pogledati samo neke od profesionalaca i poslovnih korisnika koji su preporučili kompaniju PRODIREKT i njenu jezičku mrežu Verbalisti.

Verbalisti odrasli polaznici na Malti, Freestyle program
Naši mladi polaznici na Malti, active MALTA program

Akreditacije

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je i još uvek jedina kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Verbalisti na snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Verbalisti učestvuju u snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Letnja škola jezika za mlade na Malti sa Verbalistima

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima društvene mreže Verbalisti ovde.

Verbalisti u Kings koledzu u Bournmutu u Velikoj Britaniji
Verbalisti u Kings koledžu u Bornmutu u Velikoj Britaniji

Imate pitanje u vezi jezičkih programa i usavršavanja stranih jezika u inostranstvu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?