Kim Vajld i Toni Hedli održali nesvakidašnji live koncert u avionu na rekordnoj visini (VIDEO)

Tony Hadley i Kim Wilde, koncert u avionu
Koncert u boingu 767 na visini od 13.000 metara od tla

Pop zvezde Kim Vajld i Toni Hedli iz „Spanadu Ballet” postavili su novi svetski rekord za svirku na najvećoj visini, nastupivši u boingu 767 na visini od 13.000 metara od tla. Zvezde iz osamdesetih godina nastupile su za dobrotvornu organizaciju Comic Relief i tako oborile rekord koji je od 2010. držao Džejms Blant (na visini od 12.825 m). Na ovom akustičnom „Koncertu na nebu” održanom pred 128 putnika Vajldovoj i Hedliju su se pridružili i članovi bendova „Banananarama” i „Go West”.

Koncert je bio deo humanitarne akcije koja je u poslednje tri godine prikupila preko 4 miliona funti. Zanimljivo je da pomenemo da je Kim Vajld već postala internet senzacija oko Božića kada je snimak sa njom dok peva u metrou obišao svet.

Eighties stars Tony Hadley and Magic Presenter Kim Wilde sang their way into the record books today after performing the highest ever concert together on a jumbo jet plus the highest Harlam Shake. The Spandau Ballet star and the Kids in America singer put on an acoustic show for 128 passengers on a Boeing 767 aircraft at 43,000 feet (13,000 metres) for Comic Relief. The duo, who were joined by fellow 1980s acts Bananarama and Go West, beat the previous world record of 42,080 feet (12,825 metres) held by singer James Blunt.


_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading