Komunikacijska mreža Verbalisti pokrenula televizijski program

Srbija, Beograd – 28. maj 2012 – Priloge i intervjue regionalne komunikacijske mreže Verbalisti, koja se nalazi u vlasništvu grupe Prodirekt, od nedavno možemo da pratimo i na regionalnim i lokalnim televizijskim stanicama.

Verbalisti su mesec maj obeleželi na najbolji mogući način. Prva televizijska emisija te mreže premijerno je emitovana 14. maja na dvanaest televizijskih stanica u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Autorski prilozi Verbalista o svetskim komunikacijskim trendovima i intervjui s poznatim ličnostima iz regiona i sveta, pregledani na stotine hiljade puta na društvenim mrežama, stigli su i na TV ekrane s emisijom Speak Your Mind! (Kaži šta misliš!).

Verbalisti TV Program Speak Your Mind!

Najbrojnija komunikacijska mreža u regionu jugoistočne Evrope je 2010. godine osvojila društvene mreže novim pristupom u jezičkoj edukaciji u kom učenje kroz zabavu i novi mediji dobijaju zapaženu ulogu. Poslovna Facebook strana Verbalista je za nepune dve godine okupila čak 16.000 zaljubljenika u jezike, komunikacije i jezička putovanja. U decembru 2011. godine Verbalisti su kročili i u radijski etar kad je njihova muzička hit lista počela da se emituje u emisiji Automedija na 32 radio stanice Balkana.

Regionalna mreža Verbalisti TV emisijom “Speak Your Mind!“ nastavlja da uspešno sprovodi svoju strategiju u edukaciji, naročito kad su mladi u pitanju, a koja podrazumeva kreiranje i upotrebu zanimljivih i aktuelnih sadržaja da bi se ostvarilo učenje kroz zabavu.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?