Foto galerija letnje jezičke škole za mlade, active MALTA program (18-25 god)

Letnja skola engleskog jezika na Malti i Freestyle programIndividualni active programi jezičke mreže Verbalisti na Ibici i Malti kreirani su tako da polaznicima uzrasta 18 do 25 godina pruže kvalitetnu nastavu i odličnu zabavu. Iako su vannastavne aktivnosti i ekskurzije pažljivo planirane i organizovane, jezičkim studentima je ostavljeno dovoljno slobodnog vremena da sami istraže Maltu i uživaju u čarima mediteranske obale.

Popularni active MALTA program Verbalisti izvode ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa čuvenom LAL grupacijom i njihovom školom IELS na Malti.

LAL se nalazi u sastavu poznatog nemačkog i najvećeg evropskog turističkog operatera TUI AG sa sedištem u Hanoveru. LAL je sigurno jedan od najboljih i najvećih jezičkih edukatora u svetu. Ta grupacija ima 30 godina iskustva u organizovanju obrazovnih programa za odrasle i letnjih kampova za mlade u najatraktivnijim mestima, poput Londona, Njujorka, Malte ili pak Kejp Tauna u Južnoafričkoj Republici.

Detaljan opis programa i cene možete pogledati ovde. Požurite, upis je u toku a mesta za jezičke programe verbalista na Malti se i ove godine brzo popunjavaju.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?