Verbalisti proslavili kraj godine u velikom stilu

Beograd, Srbija – 28. decembar 2012 – Kompanija Prodirekt i komunikaciona mreža Verbalisti priredili su zajedno sa školom stranih jezika Academia u utorak novogodišnju proslavu u klubu Kupe u Pančevu. Preko 150 gostiju uživalo je u odlično osmišljenom i sadržajnom programu u kom su svoje učešće uzeli i najbolji srpski standup komičari.

Jasmina Sarić, direktorka edukativnih programa kompanije Prodirekt, u čijem se vlasništvu nalazi jezička mreža Verbalisti, u kraćoj prezentaciji osvrnula se na najznačajnije uspehe jezičke mreže. Prodirekt je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuto je i da je jezička mreža Verbalisti okupila 11.000 članova i dobila podršku više od 120 profesora stranih jezika. U 2011. promovisana su dva bloga za strane jezike na makedonskom i srpskom jeziku (sa 430 članova), a Verbalisti su došli i na korak od 100.000 video pregleda na svom YouTube kanalu za manje od godinu dana.

Nagradna igra pred kraj programa, organizovana u saradnji s partnerima Verbalista, filmskim distributerskim kućama Taramount i Cinefest, donela je pojedinim gostima vredne nagrade. Glavna nagrada, besplatan kurs stranog jezika, pripala je Doroteji Urošev iz Pančeva.

Pogledajte foto album sa proslave ovde.

 

A evo i kako smo pozvali naše prijatelje na žurku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?