Nebojša Radić, direktor katedre za jezičke programe Univerziteta u Kembridžu, u savetodavnom odboru Prodirekta i Verbalista

Beograd, Srbija – 18. decembar 2010 – Prodirekt je danas objavio da se Nebojša Radić, direktor katedre za jezičke programe Univerziteta u Kembridžu, pridružio savetodavnom odboru Prodirekta i da će biti deo grupe koja će predvoditi i kontrolisati rad jezičke mreže Verbalisti. Gospodin Radić inače rukovodi svim kursevima stranih jezika koji se organizuju na katedri u Kembridžu, a nalazi se i u timu koji kreira multimedijalne i online materijale za nastavu.

Nebojša Radić, član savetodavnog odbora kompanije Prodirekt
Nebojša Radić

Pre nego što se preselio u Veliku Britaniju, radio je kao viši predavač italijanskog jezika i koordinator projekta “Prilagodljivo učenje” (Flexible Learning Project) u Školi za evropske jezike na Okland univerzitetu na Novom Zelandu. Tamo je predavao italijanski jezik i kreirao multimedijalne nastavne materijale za kurseve italijanskog, francuskog i španskog jezika za učenje na daljinu. Predmet Nebojšinih istraživanja su metodologije korišćenja kompjuterske tehnologije u nastavi, naročito kod učenja na daljinu.

Njegova stručnost i bogato iskustvo u kreiranju i razvijanju jezičkih programa na tom prestižnom univerzitetu nesumnjivo će doprineti da društvena jezička mreža Verbalisti podigne kvalitet nastave i usavršavanja znanja stranih jezika u regionu jugoistočne Evrope.

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading