Školovanje i posao u Kanadi – ovo je Jelenina priča

Posao u Kanadi je jedan od glavnih preduslova za dobijanje stalnog boravka

Dvadesetpetogodišnja Jelena Trpković iz Beograda, svršena studentkinja mastera iz imunologije i sa prethodno stečenom diplomom iz molekularne biologije, kontaktirala nas je sa željom da se stručno usavršava i što pre nađe posao u Kanadi. Njen krajnji cilj – prikupljanje što više bodova za prijavu za stalni boravak u Kanadi.

Jelena je bila posebno zainteresovana za School of Business program i sticanje diplome ILAC koledža.

Sagledali smo Jelenine želje, ali i oblasti u kojima je bilo potrebno unaprediti njene akademske kvalifikacije, pre svega u smislu sticanja dodatnih poslovnih veština, i složili se da je program “Poslovne administracije” pri školi School of Business idealna opcija. Osim toga, sa upisom na Business Administration program Jelena je stekla pravo da radi 20 sati nedeljno dok traje nastava i puno radno vreme za vreme pauza na koledžu, što je samo jedna od brojnih prednosti kanadskog sistema obrazovanja i stručnog usavršavanja.

Upisom u školskoj 2019/2020 godini, ona je iskoristila i velike pogodnosti znatno niže školarine koju je grupa PRODIREKT, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, dogovorila sa koledžom ILAC za svoje polaznike. Školarina je bila umanjena za 40% za ukupnu uštedu od 5.000 američkih dolara. Klikom na sledeći naslov/link možete doći do detaljnog opisa programa koji je Jelena upisala:

Toronto i Vankuver – SCHOOL OF BUSINESS

Pored School of Business, renomirani ILAC koledž pruža priliku usavršavanja u domenu uslužnih delatnosti kroz pohađanje četiri različita programa pri School of Customer Service, detaljnije na:

Toronto i Vankuver – SCHOOL OF CUSTOMER SERVICE

Dužina i kvalitet radnog iskustva nakon diplomiranja jako su bitni za studente koji kasnije žele da apliciraju za stalni boravak u Kanadi.

Od studiranja do stalnog boravka

Odmah nakon što je počela svoje studije Jelena je našla posao u Kanadi i to u svojoj struci. Po završetku studija, a uz pomoć naših partnerskih advokatskih kancelarija koje su specializovane za imigraciono pravo, ona dalje planira da podnese zahtev za stalni boravak u Kanadi.

Jelenine utiske o koledžu, nastavi i gradu Vankuveru pogledajte u video prilogu koji smo pripremili u saradnji sa školom:

Kompanija PRODIREKT, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, eksluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope International Language Academy of Canada (ILAC) i ILAC International College, jednu od najvećih kanadskih obrazovnih institucija. Ugled ovog koledža potvrđuju brojne akreditacije i priznanja ali i preko deset hiljada zadovoljnih studenata koji svake godine biraju neki od njihovih programa. Čak osam fantastičnih, ultra modernih kampusa u Torontu i Vankuveru pružaju studentima sve što im je potrebno za kvalitetno učenje i usavršavanje.

Preko jezičke edukacije i akademskog savetovanja za upis u srednje škole, fakultete, postdiplomske studije i stručne programe u svetu, PRODIREKT pomaže polaznicima svih uzrasta da unaprede znanje i steknu dragoceno poslovno iskustvo u inostranstvu.

Ukoliko ste se prepoznali kroz Jeleninu priču i želite da i vi krenete sa ostvarivanjem svog karijernog sna, kontaktirate nas za besplatne konsultacije sa našim akademskim stručnjacima.