Letnje škole nemačkog – Danka i Jovana sa Verbalistima u Beču i Berlinu

Polaznice jezičke mreže Danka i Jovana Milić iz Crne Gore dugi niz godina pohađaju letnje škole nemačkog jezika sa Verbalistima.

Te dve vesele i šarmantne sestre su nakon berlinske jezičke avanture poslušale naš savet i ove godine izabrale Beč za svoje usavršavanje. Kažu da je to bio pun pogodak 🙂

Sa dva foto albuma prenosimo Dankine i Jovanine utiske sa letnjih škola nemačkog u Beču i Berlinu, a nakon toga i utiske njihove majke o saradnji sa jezičkom mrežom Verbalisti.

Letnje škole nemačkog u Beču

Letnje škole nemačkog u Berlinu


Nakon 6 godina, bili smo prinuđeni da promenimo agenciju preko koje šaljemo decu u letnji kamp za učenje jezika…preporučili su nam Verbaliste. Bila sam skeptična, u početku, sve novo nepoznato… Međutim, sve je bilo onako kako smo se dogovorili, i više od toga. Bili su vrlo predusretljivi, stalno su nas podsećali na nove korake koji nam predstoje, čak obezbedili deci boarding karte za odlazak, ali i na povratnom letu. Zbog tako pozitivnog iskustva toplo preporučujem Verbaliste svima kojima su potrebne slične usluge.

Ema Milić (majka)


Programe nemačkog jezika za mlade koje su Danka i Jovana pohađale u Beču i Berlinu možete pregledati na:

Učenje nemačkog u Beču, program Holiday Course

Učenje nemačkog u Berlinu, program Berlin Westend

Svake godine na stotine polaznika bira jezičku mrežu Verbalisti za nezaboravna putovanja i jezička usavršavanja. Pored letnjih programa, na raspolaganju su i kursevi jezika tokom cele godine u vodećim školama u svetu ili putem onlajn nastave sa proverenim, iskusnim i sertifikovanim tutorima jezičke mreže Verbalisti.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.