Jovan Jovanović osvojio nagradu “Man of the Match” u školi fudbala i jezika Manchester United

Neke nagrade i priznanja nam puno znače u životu. One nam daju podstreh za dalja zalaganja, ali nas kasnije u životu i podsećaju na divne trenutke koji su im prethodili. Nagrade i kako se one dodeljuju su i svojevrsno svedočanstvo načina rada jedne škole ili sportskog kampa.

Polaznik jezičke mreže Verbalisti Jovan Jovanović iz Beograda pohađao je kamp u julu i osvojio nagradu “Man of the Match” uz posebno priznanje za zalaganje i poboljšanje koje je ostvario u učenju engleskog jezika. Jovan kaže da mu nagrada koju je dobio od Mančester junajteda mnogo znači, a mi verujemo da će mu uspomene i novi drugari iz raznih delova sveta koje stekao u letnjem kampu za koju godinu još više značiti.

 

Jovan u svom timu, škola fudbala Manchester United
Jovan u svom timu, škola fudbala Manchester United

Jovan Jovanovic is Man of the match, Manchester United Soccer SchoolSvake godine slavni fudbalski klub Manchester United organizuje u svojim letnjim jezičko-sportskim kampovima za mlade u Engleskoj takmičenje u veštinama dok se nagrade najboljima uručuju u novembru na čuvenom događaju – WORLD SKILLS FINAL. Ove godine pobednik je bio jedanaestogodišnji Danac Vilijam koji je imao čast da prošlog vikenda primi pehar pred više od 70.000 ljudi na utakmici Mančester junajteda na legendarnom stadionu Old Trafford.

Pored Jovana, pohvaljeni su i Luka Iričanin, Matija Bećirović, Bogdan Rapajić, Dimitar Nikolovski, dok je devetogodišnji Stevan Cvetković kao jedan od najmlađih na kampu pobrao sve simpatije drugara i trenera.

2014 WORLD SKILLS FINAL FOTO GALERIJA

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji. Opis, cene i kako da se prijavite za ovu prestižnu i popularnu školu fudbala i jezika možete pogledati ovde .