Nemački u Beču u slikama

Nemački u Beču - Polaznice jezičke mreže Verbalisti ispred katedrale Svetog Stefana

Engleska, SAD, Nemačka i Malta oborili su još jedan rekord po broju polaznika jezičke mreže, ali ove godine tim najpopularnijim jezičkim destinacijama pridružila se Austrija i njen carski grad.

Odrasli polaznici pohađali su kurseve nemačkog jezika u Beču uglavnom pre podne (za opis programa kliknite ovde) dok su poslepodneva bila rezervisana za atraktivne aktivnosti i ekskurzije.

Srednjoškolci i stariji osnovci uživali su u uzbudljivim letnjim kampovima za decu, pri čemu je program active VIENNA – Holiday Course bio najtraženiji (detaljnije ovde).

Napravili smo mali foto album kako bismo vam preneli deo atmosfere iz Beča a utiske osamnaestogodišnje Anastasije Petković iz Vranja objavili smo i ovde u rubrici Student Spotlight. Verujemo da će srednjoškolcima koji žele da nastave studije u Austriji ili Nemačkoj Anastasijino iskustvo biti posebno korisno.

Uz napomenu da je kurseve nemačkog za odrasle moguće pohađati tokom cele godine, u nastavku donosimo fotografije koje su obeležile proteklo leto. Uživajte!

Foto album “Nemački u Beču”


PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.