Nemačka otvorila granice za polaznike kurseva nemačkog jezika

Kursevi nemackog u Nemackoj Verbalisti

Nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će od nedelje, 20. juna, građanima Srbije, Albanije i Severne Makedonije biti omogućen ponovni ulazak u Nemačku bez potrebe da opravdaju razlog putovanja. To znači da su ponovo omogućena jezička putovanja iz Srbije za Nemačku kao i pre izbijanja pandemije izazvane virusom kovid 19.

‼️ Za putovanja avionom polaznici jezičke mreže Verbalisti su dužni da avionskoj kompaniji pre poletanja stave na uvid negativan test na prisustvo virusa kovid 19, potvrdu o revakcinaciji ili potvrdu o preležanoj bolesti.

Popularne programe učenja nemačkog u Nemačkoj izvode dve vodeće škole u Evropi – GLS (German Language School) International House (IH) Heidelberg – Collegium Palatinum.

Naš dugogodišnji partner koledž GLS smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg“. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy“ kvartom. Na raspolaganju su sledeći programi ove višestruko nagrađivane škole jezika:

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-18 god), GLS
Berlin, nemački jezik, GLS
Berlin, poslovni nemački jezik, GLS

Hajdelberg je grad koji na prvi pogled krade vaše srce. Godišnje ga poseti oko tri miliona ljudi i spada u najatraktivnije turističke destinacije u Nemačkoj. Škola International House (IH) Heidelberg – Collegium Palatinum osnovana je 1958. godine i više od 60 godina sa velikim uspehom podučava zaljubljenike u nemački jezikSmeštena je u najlepšem istorijskom kvartu koji se zove Villa Krehl. Kliknite na sledeći naslov/link za detalje programa i cene:

Hajdelberg, nemački jezik (17+), IH HEIDELBERG-Collegium Palatinum

Nakon otvaranja Nemačke za slobodan ulaz turista iz raznih zemalja sveta, mesta za programe ove dve jezičke škole brzo se popunjavaju, pa ako želite ove godine jedan super provod dok usavršavate nemački u Berlinu ili Hajdelbergu, preporučujemo da se što pre prijavite.

Međunarodno akreditovana, globalna jezička mreža Verbalisti (Verbalists) zastupa najbolje škole jezika u svetu a naše međunarodne akreditacije akreditacije možete pogledati ovde. Svi naši partneri finansijski su jake i višestruko nagrađivane obrazovne institucije koje prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, broju učenika u učionicama, merama fizičke distance i higijene. Da biste mogli odmah da izvršite upis i tako obezbedite mesto na programu, jezička mreže vam obezbeđuje dodatnu sigurnost kroz UPIS BEZ RIZIKA:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 2 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog.

Preko 10.000 naših polaznika učilo je strane jezike u regionu i inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste. Upišite se na jedan od naših programa za učenje nemačkog i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u Evropi.

Imate komentar ili pitanje?