Promocija dopunjenog izdanja knjige Tennis Rainmaker kao odlična najava za letnju Nike školu tenisa sa Dejanom Simićem

Nike skola tenisa i engleskog jezika, Verbalisti

Poznati teniski i sportski stručnjak Dejan Simić i jezička mreža Verbalisti promovisali su dopunjeno izdanje Dejanove knjige “Tennis Rainmaker – How to achieve success in tennis”. Knjiga otkriva tajne uspeha profesionalnih igrača, daje odlične preporuke trenerima i onima koji žele to da postanu, i pruža dragocene savete roditeljima mladih tenisera i budućih profesionalnih igrača.

Tennis Rainmaker, Dejan Simic, VerbalistiPrerađeno izdanje knjige u elektronskoj formi možete preuzeti ovde.

Naši teniseri, uzrasta 10-17 godina, ovog leta imaju priliku (i privilegiju) da pod Dejanovim vođstvom dožive čari belog sporta u svim njegovim bojama 🙂 na predivnim terenima prestižnog teniskog kampa NIKE u Bradfieldu. Kao ekskluzivni zastupnik NIKE škola tenisa i engleskog jezika u Velikoj Britaniji za područje jugoistočne Evrope, sa posebnim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u dvonedeljnom grupnom terminu 1. avgusta. Trener Dejan Simić tada će predvoditi mlade tenisere jezičke mreže sa prostora bivše Jugoslavije i iz Italije, Austrije, Bugarske, Libije i drugih zemalja sveta.

Dejan Simić
Dejan Simić

Još uvek nije kasno da iskoristite velike povoljnosti aktuelne promocije koja ističe 14. maja. Detalje programa i promocije pogledajte ovde ili klikom na link u nastavku.

NIKE teniski kamp i škola jezika, engleski jezik (10-17 god), NIKE

Dejan se pridružio jezičkoj mreži Verbalisti 2015. godine kao rukovodilac i koordinator sportsko-jezičkih programa i svojim neprocenjivim iskustvom u radu sa decom doprineo je još efikasnijem izvođenju svih jezičkih programa za mlade. Njegove karijera uključuje mesto generalnog sekretara Teniskog saveza Jugoslavije, selektora juniorske reprezentacije, kada trenira i vodi mnoge današnje svetske zvezde, poput Novaka Đokovića, Jelene Janković, Ane Ivanović, Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića, a bio je i mentor za više od 100 trenera u toku njihovog obrazovanja i usavršavanja za trenerske pozicije u regionu i inostranstvu. Sa profesionalnom biografijom Dejana Simića možete se upoznati ovde.

Imate komentar ili pitanje?