Letnja škola nemačkog jezika, Berlin Westend

Letnje skole nemackog jezika u Berlinu, Verbalisti u obilasku grada

Intenzivni časovi, intenzivno druženje i intenzivna zabava – pravac letnja škola nemačkog Berlin Westend.


Želiš da brzo napreduješ u učenju nemačkog jezika a da pri tom osetiš sva uzbuđenja koje pruža Berlin, omiljeni grad mladih iz celog sveta? Letnja škola nemačkog jezika Berlin Westend pruža upravo to – idealnu kombinaciju 20 ili 25 časova nemačkog jezika nedeljno u manjim grupama sa bogatim programom vannastavnih aktivnosti koje će na funtastičan način doprineti da ti ovo jezičko putovanje ostane u najlepšem sećanju.

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

Škola

Ulaz u koledž GLS u Berlinu

GLS (German Language School) škola osnovana je 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Čak tri puta je proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. Škola je osvojila i brojne druge prestižne nagrade i važi za jednu od najboljih u Evropi.

GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara, a u 2015. godini dodatno je proširila svoje kapacitete za potrebe programa Berlin Intensive i nastavu organizuje u tzv. West Berlinu (zapadnom delu grada), na samo 20 minuta od gradskog jezgra.

Jezička mreža Verbalisti predstavlja školu GLS više od 15 godina i njen je glavni partner u jugoistočnoj Evropi.

Program

Ova popularna letnja škola nemačkog namenjena srednjoškolcima uzrasta 14 do 17 godina obuhvata 20 ili 25 časova nedeljno. Čas traje 45 minuta, a u grupama ima najviše 12 polaznika. Kursevi su namenjeni polaznicima svih nivoa znanja, od apsolutnih početnika do naprednog nivoa (beginner – advanced).

Letnja škola nemačkog u Berlinu - Berlin Westend, polaznici jezičke mreže Verbalisti

Smeštaj

kurs-nemackog-jezika-za-decu-berlin-intensive-soba

Posebna pogodnost ovog programa je što su svi polaznici smešteni na kampusu u okviru koga se održava i nastava.

Kampus se nalazi u zapadnom Berlinu, blizu Olimpijskog stadiona. Odlično je povezan sa samim centrom grada od koga ga deli 20 minuta vožnje gradskim prevozom.

Studentima su na raspolaganju dvokrevetne sobe sa privatnim kupatilom. Takođe, kampus poseduje kafeteriju sa terasom, sportske terene na otvorenom i dvoranu predviđenu za unutrašnje sportske aktivnosti. Smeštaj je na bazi punog pasniona.

Aktivnosti

Learn German in Berlin with Verbalisti Language Network, Berlin College

Svakog dana na rasporedu su dve vannastavne aktivnosti a predviđena je i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno. Sve aktivnosti odvijaju se pod nadzorom iskusnog osoblja škole GLS.

“Utrkivaćemo se” ko će pobediti u stonom tenisu, badmintonu ili zauzeti najbolja mesta na brodiću koji krstari oko Muzejskog ostrva. Dok se odmaramo na obližnjem jezeru koristimo priliku da pregledamo fotografije ispred Berlinskog zida i Brandenburške kapije. A onda nam se opet budi takmičarski duh i krećemo na sportske aktivnosti. Naravno, provod nije potpun bez roštilja i žurke što su ujedno dobre prilike da se ojačaju prijateljstva ili osvoji srce simpatije. Berlin napuštamo bogatiji za nova znanja i prijatelje i intenzivno razmišljamo da mu se opet vratimo sledeće godine.

Cenovnik i datumi programa

Program Berlin Westend Summer School može se pohađati od 25. juna do 6. avgusta. Polaznici sami biraju broj nedelja u okviru ponuđenog termina.

Nastava počinje ponedeljkom, a dolazak i odlazak iz smeštaja je nedeljom.

Osoblje škole GLS non-stop vodi računa o polaznicima kampa, tako da nije potrebno dodatno angažovanje pratioca grupe.

2023 CENE – Letnja škola nemačkog BERLIN WESTEND (14-17 GOD)

Cene programa učenja nemačkog Berlin Westend, jezička mreža Verbalisti
Napomena: cene programa uključuju aktivnosti i ekskurzije

U cenu je uključeno

Kurs nemačkog jezika od 20 ili 25 časova nedeljno, 2 aktivnosti dnevno, 1 ekskurzija nedeljno, smeštaj ishrana na bazi punog pansiona, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa, sertifikat po završenom kursu, i putno osiguranje. Napomena: za aerodromski transfer van redovne satnice treba dodati 80 evra po pravcu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi (90€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00), i lokalni prevoz u Berlinu (za 2-4 nedelje oko 60/80€).

Ekstra dan: 110€

Usluga nepraćenog deteta (unaccompanied minor) – usluga praćenja deteta (za decu koja nisu napunila 12 godina praćenje deteta od strane aerodromskog i školskog osoblja je obavezno, a za decu uzrasta 12 i više godina ta usluga je opciona): škola ovu uslugu naplaćuje 80€ a avio kompanije obično 50€  po svakom letu.

Foto galerija

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate pitanje u vezi sa programom Berlin Westend Summer School? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?