Letnji jezički kamp za mlade u Nemačkoj, Berlin Water Sports (12-16 god)

Letnji jezički kamp za mlade u Nemačkoj, Berlin Water Sports, Verbalisti

Iako je ovaj letnji jezički kamp idealan za mlade koji vole sport, u njemu će uživati i svi oni koji preferiraju uživanje i opuštanje kraj jezera i u šumi.

Verbalisti at Cora-Berliner-Straße 1

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

Berlin

Berlin je grad posebne energije, slažu se svi oni koji su posetili glavni i najveći grad Nemačke. Reč je o svetskoj metropoli modernog senzibiliteta i užurbanog ritma koja posetiocima nudi obilje sadržaja – samo muzeja ima više od 170, a tu su i brojni spomenici kulture, nova moderna arhitektonska zdanja, mnogi klubovi, vrhunski restorani, kafići, veliki trgovački centri.

Berlin je grad u kojem mladi znaju da se zabavljaju. Muzika ovde ima poseban značaj i svetski poznati DJ-evi svrstavaju Berlin u najdraže destinacije za nastupe i gostovanja.

Škola

GLS (German Language School) smeštena je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu Prenzlauer Berg u kojem su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici. Nakon pada Berlinskog zida, Prenzlauer Berg je doživeo procvat i sada se smatra „über-trendy“ kvartom.

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. GLS je čak tri puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine.

GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Letnja skola nemackog, Water Sports, Verbalisti

Letnji jezički kamp – Berlin Water Sports

Ovaj letnji jezički kamp za mlade (12-16 godina) izvodi se individualno, ali i kao grupni program sa pratnjom.

Kamp se nalazi na samo 30 km od Berlina, pored predivnog jezera, u malom mestu Blossin. Ovo letnje odmaralište za mlade pruža izvanredne mogućnosti za poslepodnevne vannastavne akivnosti, sport i razonodu.

Letnja skola nemackog, Berlin Water Sports, Verbalisti 04
Letnja škola nemačkog jezika u Nemačkoj

Pored raznovrsnih sportskih aktivnosti, mladi imaju priliku da nauče da surfuju ili da uživaju u vožnji kanuima i jedrenjacima. Sve aktivnosti i sportovi odvijaju se pod nadzorom iskusnog školskog osoblja. Zabava svakako ne bi bila potpuna bez žurki i druženja na plaži, a dva puta nedeljno odlazi se i u organizovane obilaske berlinskih atrakcija.

Sportski kamp je sigurno najpopularnije jezičko putovanje u Nemačkoj za mlađe tinejdžere a jezička mreža Verbalisti ga nudi kao individualno putovanje bez pratioca grupe, uz napomenu da je za najmlađe polaznike, na zahtev, moguće obezbediti aerodromsku pratnju koja će se postarati da polaznika sačeka pre ulaska u carinsku zonu aerodroma i isprati ga do ulaza u avion. Aerodromska pratnja će takođe polaznika sačekati pri dolasku u Berlin na izlazu iz aviona, proći s njim carinsku kontrolu i na kraju ga upoznati s osobljem koledža GLS koje će potom preuzeti brigu o polazniku.

Nastava

Verbalisti u kampu Blossin pored Berlina, Water Sports

Časovi se održavaju u prepodnevnim satima, dok su poslepodneva rezervisana za vannastavne aktivnosti i zabavu. Ukupni fond časova je 20 nedeljno. Nastavni metod je komunikativan, a posebna pažnja se posvećuje konverzaciji; nastavni materijali su prilagođeni uzrastu polaznika pa su najčešće aktivnosti na času diskusije, debate, jezičke igre i gluma. Sistematski se utvrđuju već usvojene gramatičke partije a studentski rečnik se obogaćuje kroz rad u parovima i malim grupama.

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom. Ishrana je na bazi punog pansiona u restoranu koji se nalazi u centralnoj zgradi gde se održava i nastava.

Vannastavne aktivnosti

Poslepodneva su rezervisana za sport i zabavu, a predviđene su i 2 ekskurzije nedeljno.

SPORTSKI KAMP ZA MLADEPRIMER NEDELJNIH AKTIVNOSTI

Vannastavne aktivnosti TEEN kampa Water Sports, Verbalisti

Cenovnik i datumi programa

Individualni polasci se organizuju 25. juna, zatim 2, 9, 16. i 23. jula. Dolazak u smeštaj je nedeljom, a odlazak takođe nedeljom. Kamp se zatvara 6. avgusta.

Letnje škole za decu sa pratnjom i pratioci grupa jezičke mreže Verbalisti

Dvonedeljni program sa pratiocem jezičke mreže Verbalisti planiran je od 23. jula do 6. avgusta. Polazak je sa aerodroma u Beogradu. Cena programa sa pratnjom u trajanju od 2 nedelje: 2.500 evra.

2023 CENE – LETNJI JEZIČKI KAMP BERLIN WATER SPORTS

Cene letnje škole nemačkog jezika Berlin Water Sports, Verbalisti
Letnja škola nemačkog jezika u Nemačkoj za uzrast 12-16 god. (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Berlin Water Sports summer camp, You can go for a swim anytime, Verbalists

U cenu je uključeno

Kurs nemačkog jezika sa navedenim brojem časova, dve vannastavne aktivnosti svakog dana, dve ekskurzije/obilasci nedeljno, smeštaj, ishrana na bazi punog pansiona, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi (90€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00) i džeparac.

Foto i video galerija

Photos

Pogledajte ovde foto galeriju programa Berlin Water Sports.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Berlin Water Sports – Imate pitanje u vezi sa ovim popularnim kampom za mlade? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?