English Attack! TV spot (VIDEO)

English Attack! stigao i na male ekrane – TV spot za popularnu platformu za učenje engleskog jezika na internetu premijerno prikazan u emisiji “Speak Your Mind!”

Kursevi engleskog preko interneta - English Attack!Beograd, Srbija – 1. avgust 2012 – Medijska i obrazovna grupa PRODIREKT, sa svojom regionalnom komunikacijskom mrežom Verbalisti, danas je promovisala TV spot za English Attack!, naprednu platformu i nastavni metod za učenje engleskog jezika na internetu na sedam tržišta regiona Balkana. Televizijska reklama prvi put je emitovana u ovonedeljnoj zabavnoj emisiji “Speak Your Mind!” koja se prikazuje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje koristimo za učenje kroz iskustvo i zabavu.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije. Portal je preveden na 20 jezika, uključujući francuski, španski, italijanski, portugalski, ruski, rumunski, poljski, turski, kineski, japanski, hindu, korejski, makedonski i srpski. Na taj način i početnici mogu da koriste ovo jedinstveno nastavno sredstvo.

Probajte English Attack! besplatno ili se pretplatite za brzo učenje engleskog jezika ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?