Kursevi francuskog jezika u Parizu

Kursevi francuskog u Parizu sa jezičkom mrežom Verbalisti

Kursevi francuskog u gradu svetlosti, ljubavi i romantike. Vodimo vas u Pariz i jednu od najboljih škola jezika!


Pariz

Više od bilo koje druge metropole Pariz budi maštu. To je grad umetnika, boemskih četvrti, izuzetne hrane i visoke mode. Najviše od svega, Pariz je grad romantike i ljubavi.

Magdalena je učila francuski u Parizu sa jezičkom mrežom Verbalisti
Magdalena je preko jezičke mreže Verbalisti pohađala četvoronedeljni kurs francuskog u Parizu

Magija Pariza je u njegovim veličanstvenim bulevarima i avenijama, u lepoti i originalnosti umetničkih dela, u mostovima na Seni, katedrali Notr Dam, Luvru ili Ajfelovom tornju. A kada se umorite od razgledanja grandioznih palata i muzeja, pustite da vas osvoji šarm uličnih kafića i bistroa u uskim uličicama starog dela grada.

Škola francuskog jezika

Skole francuskog u Parizu ACCORD, Verbalisti
Škola francuskog jezika Akord (Accord) u Parizu

Škola Akord (Accord) nalazi se na bulevaru Poissonnière odakle se lako i brzo stiže do Luvra, Opere, Notr Dama ili centra Pompidu: najbliža stanica metroa je Grands Boulevards.  Škola je osnovana 1988. godine kao privatni jezički institut i poseduje akreditaciju Univerziteta u Parizu i Asocijacije FLE (Francais Langue Etrangere). Akord važi za jednu od najboljih i najprestižnijih škola u Francuskoj u kojoj svake godine više od 5.000 polaznika iz preko 50 zemalja sveta uči francuski.

Izuzetno je moderno opremljena, a polaznicima su na raspolaganju biblioteka, kompjuterska laboratorija, kafeterija i čitaonica sa besplatnom internet konekcijom.

Kursevi francuskog jezika

Anastasiya je pohađala intenzivan kurs francuskog u školi Accord u Parizu, polaznica jezičke mreže Verbalisti
Polaznica jezičke mreže Anastasiya pohađala je intenzivan kurs francuskog jezika u školi Accord u Parizu

Standardni kurs opšteg francuskog jezika organizuje se u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno u poslepodnevnim satima (14.15-17.15).

Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs francuskog jezika od 26 časova nedeljno u prepodnevnim (09.00-13.00), ili poslepodnevnim satima (14.15-18.30).

Nastava se organizuje u malim grupama
Kursevi francuskog jezika izvode se u malim grupama

Škola Akord poznata je po odličnim poslovnim kursevima koje u velikom broju pohađaju evropski menadžeri. U ponudi su biznis programi, kursevi za pravnike, “manager program” i “executive program”. Radi se o intenzivnim kursevima od najmanje 42 časa/32 sati nedeljno u malim grupama od najviše 3 polaznika, a cena dvonedeljnog kursa počinje od 800 evra (bez smeštaja).

Kursevi francuskog mogu se pođati i u drugim kombinacijama, poput intenzivnih programa sa 30, 38 i 46 časova nedeljno, a to mogu biti i individualni (jedan-na-jedan) programi francuskog. Cene ovih kurseva dostavljamo pošto dobijemo specifičan upit, odnosno prijavu koju možete preuzeti ovde.

Smeštaj

Porodice

Ucenje francuskog u Parizu, Verbalisti

Koledž nudi smeštaj u porodici, u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom; porodice su najčešće udaljene 30-tak minuta putovanja od škole. Doplata za polupansion (doručak i večera) 80 evra nedeljno.

Postoji ograničen broj takozvanih VIP jednokrevetnih soba, koje uključuju privatno kupatilo, dok je boravak na bazi polupansiona (doručak i večera). Za ovaj tip smeštaja potrebno je doplatiti 150 evra nedeljno na cenu iskazanu u cenovniku niže u opisu programa.

Letnje studentske rezidencije

Tokom jula i avgusta polaznicima su na raspolaganju studentske rezidencije Maison des Mines i Lejeune.

Sobe letnje studentske rezidencije Maison des Mines u Parizu
Izgled soba letnje rezidencije Maison des Mines

Letnja rezidencija Maison des Mines nalazi se u čuvenoj Latinskoj četvrti (Latin Quarter), na samo dva minuta hoda od Jardin du Luxembourg i bulevara Saint-Michel. Rezidencija poseduje 200 soba. Svaka soba ima radni sto, umivaonik, čajnu kuhinju i frižider, dok su kupatila spratna (dele se s drugim studentima). Boravak je na bazi noćenja u jednokrevetnim sobama. Moguće je rezervisati i dvokrevetnu sobu ali samo za parove ili dvoje polaznika koji pohađaju kurs francuskog zajedno. Adresa: 270 rue Saint-Jacques , 75005 PARIS

Soba, Résidence Lejeune, Verbalisti
Jednokrevetna soba u rezidenciji Lejeune

Od 8. aprila do 1. septembra na raspolaganju je i rezidencija Lejeune u 15. distriktu Pariza na samo 3 minuta peške do metro stanice Volontaires. Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilom. Gosti mogu da koriste veliku zajedničku kuhinju, praonicu veša i privatno dvorište. Cena smeštaja je 500 evra nedeljno, a boravak je na bazi noćenja. Adresa: Résidence Jérôme Lejeune, 4 Rue Tessier, 75015 Paris, France

Postoje i razne druge opcije smeštaja, poput studia za jednu osobu, apartmana za 2-6 osoba ili hotela. Cene ovih smeštajnih opcija mogu se dobiti na upit, odnosno nakon što polaznik pošalje popunjenu prijavu sa preciznim zahtevom na info@prodirekt.net  Prijavu možete preuzeti ovde.

Vannastavne aktivnosti

Škola organizuje obilaske pariskih znamenitosti
Škola francuskog jezika Accord organizuje obilaske pariskih znamenitosti

Ukoliko to prilike dozvole škola organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri (obilasci Pariza, večere u tipičnim francuskim restoranima…) i celodnevne ekskurzije. Aktivnosti i ekskurzije, po izboru, plaćaju se posebno na licu mesta.

Cenovnik i datumi programa

Polasci su svake nedelje, osim za potpune početnike. Za njih kursevi počinju svakog drugog ponedeljka i svakog ponedeljka tokom jula i avgusta. Za sve ostale nivoe, to jest za sve polaznike koji imaju predznanje francuskog jezika, kursevi počinju svakog ponedeljka.

Polazak je uvek nedeljom, a povratak subotom.

2023 CENE – KURSEVI FRANCUSKOG JEZIKA U PARIZU

Cene kurseva francuskog jezika u Parizu, jezička mreža Verbalisti
Cene za učenje francuskog u Parizu (kliknite na tabelu za njen uvećan prikaz)

U cenu je uključeno

Kursevi francuskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj i ishrana u svemu prema tabeli, administrativni troškovi upisa od 80€ koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz i aerodromski transferi, prevoz u Parizu.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Globalna jezička mreža Verbalisti (Verbalists Education) okuplja polaznike iz celog sveta. Naši programi veoma su popularni i u Latinskoj Americi što je dovelo do otvaranja i kancelarije u Brazilu 2019. godine.

“I am in Paris” – Maria Souza

Učenje francuskog u Parizu i škola francuskog Akord – Želite detaljnije informacije ili da se prijavite? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?