Kursevi nemačkog jezika u Beču

Kursevi nemackog jezika u Becu, Verbalisti

Svaki Austrijanac s ponosom će istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. Kada se na to doda grad muzike i raskošne lepote, onda ne čudi što su kursevi nemačkog u Beču među najpopularnijim u ponudi jezičke mreže.


✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, kao i da iskoristite velike povoljnosti eventualnih promocija.

Beč

Beč je mnogo više od Wiener Schnitzel i Strudel – to je grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi.

Škole nemačkog u Beču, Verbalisti

Ta nekadašnja prestonica moćne Austro-Ugarske imperije i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava, svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim tavernama uz obilje piva i domaćeg vina.

Škola

Zgrada škole nemačkog Aktilingva u Beču
Zgrada škole nemačkog u Beču – Aktilingva

Aktilingva (ActiLingua) nalazi se nadomak zamka Belvedere u mirnoj rezidencijalnoj četvrti okružena mnogobrojnim ambasadama. Škola je osnovana 1988. godine, a akreditovana je od strane IALC i ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch). Pored moderno opremljenih i klimatizovanih učionica, studentima je na raspolaganju i multimedijalna biblioteka sa 17 računara, kao i besplatan pristup internetu.

Kurs

Nastava se organizuje u malim internacionalnim grupama
Nastava se organizuje u malim internacionalnim grupama

Možete izabrati standardni kurs u grupama od najviše 12 polaznika (u proseku 8), s fondom od 20 časova opšteg nemačkog jezika nedeljno i dodatnih 5 sati posvećenih germanskoj kulturi i tradiciji; ovih 5 sati mogu biti časovi konverzacije, pešačke ture po Beču u pratnji profesora, video projekcije ili časovi bečkog valcera.

Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo intenzivan kurs od 35  časova nedeljno. Ovaj program sastoji se od  20 časova opšteg nemačkog jezika nedeljno u prepodnevnim satima, još 10 časova u minigrupi poslepodne, i 5 časova germanske kulture i tradicije.

verbalisti na c48dasu nemac48dkog u c5a1koli aktilingva u bec48du

Ako vam je potrebno najbrže moguće usavršavanje znanja nemačkog jezika, onda je super intenzivan program pravi izbor. Kao i intenzivni kurs, on takođe obuhvata 35 časova nedeljno, s tim da je u ovoj varijanti predviđeno 10 časova individualnog (jedan na jedan) rada sa profesorom nemačkog.

Kurs poslovnog nemačkog jezika ima fond od 35 časova nedeljno i predstavlja kombinaciju opšteg nemačkog (četiri časa dnevno), poslovnog nemačkog jezika (dva časa dnevno) u grupama od 8 do 12 polaznika i 5 časova germanske kulture i tradicije. Potrebno je da polaznici imaju predznanje nemačkog jezika na najmanje Elementary 2 (B1) nivou. Program traje jednu i dve nedelje i organizuje se 4 puta godišnje: 2. maja, 10. jula, 31. jula i 4. septembra.

Kurs nemačkog za profesore (Teacher Training) je poseban program za predavače nemačkog koji nisu izvorni govornici tog jezika. Zajedno sa kolegama iz grupe i profesorima škole imate priliku da usavršite svoj nemački i razmenite iskustva i tehnike podučavanja nemačkog kao stranog jezika. Program traje 2 nedelje i uključuje u svakoj nedelji 20 časova obuke profesora i dodatnih 5 sati posvećenih germanskoj kulturi i tradiciji. Da biste pohađali ovaj kurs vaše znanje nemačkog potrebno je da bude najmanje na nivou B2. Datumi početka programa: 16. januar, 3. april, 3. jul, 17. jul i 2. oktobar.

‼️ Kursevi nemačkog koji su duži od 4 nedelje donose najbolje efekte u jezičkom usavršavanju i njihove cene za svaki od gore opisanih programa dostavljamo na upit.

Smeštaj

Porodica

Boravak u porodici je i prilika da vežbate govor i proverite svoje znanje nemačkog
Boravak u porodici je i prilika da vežbate govor i proverite svoje znanje nemačkog

Smeštaj je obezbeđen u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa mogućnošću doplate za doručak ili polupansion, a porodice su od škole obično udaljene od 15 do 30 minuta putovanja gradskim prevozom. Boravak u porodici je i prilika da vežbate govor i proverite svoje znanje nemačkog. Sobe su dvokrevetne – smeštaj se deli sa studentom istog koledža. Doplata za doručak je 66€ nedeljno, a za polupansion 159€ nedeljno.

Apartman

Smeštaj u apartmanima vrlo je popularan među polaznicima
Smeštaj u apartmanima vrlo je popularan među polaznicima

Smeštaj u apartmanu je vrlo popularan među studentima: sobe su dvokrevetne sa mogućnošću doplate za jednokrevetnu, a boravak je na bazi noćenja. Kuhinja, dnevni boravak i kupatilo se dele sa cimerima, kolegama iz Aktilingve. U apartmanima ne postoji mogućnost doplate za doručak ili polupansion, a do škole se dolazi za 20 do 40 minuta putovanja javnim prevozom.

Školska rezidencija

actilingua c5a1kola poseduje sopstvene smec5a1tajne kapacitete u bec48du

Sastoji se od 18 lepo opremljenih i modernih stanova i od škole je udaljena desetak minuta putovanja javnim prevozom. U celoj rezidenciji postoji besplatan WLAN/WI-FI, a moguće je doplatiti za doručak u rezidenciji (66€ nedeljno) ili polupansion (159€ nedeljno).

Standardni smeštaj podrazumeva boravak u dvokrevetnoj sobi u apartmanu veličine 60-75m2, kupatilo i kuhinju delite sa još 3 do 5 studenata; sobe se čiste dva puta nedeljno i potrebno je poneti svoje peškire. Doplata za jednokrevetnu sobu 70€ nedeljno.

Superior smeštaj podrazumeva boravak u dvokrevetnoj sobi sa privatnim kupatilom, toaletom i kuhinjom u apartmanu veličine 30-40m2 na bazi noćenja. Doplata za jednokrevetnu sobu 148€ nedeljno. Moguće je doplatiti za doručak u rezidenciji (66€ nedeljno) ili polupansion (159€ nedeljno).

Cene svih smeštajnih opcija u tabeli podrazumevaju dolazak u nedelju i napuštanje sobe u subotu (do 12:00).

Vannastavne aktivnosti

Nemački u Beču - Bečka državna opera
Nemački u Beču – Bečka državna opera

U okviru kursa škola dva do tri puta nedeljno organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje nemačkog jezika. Tokom ovih druženja učite da plešete bečki valcer, odlazite u tematske obilaske Beča, provodite se na žurkama, a imate i predavanja na temu austrijske muzike, umetnosti i istorije. 

Cenovnik i datumi programa

Dolazak u smeštaj je uvek nedeljom, a povratak subotom.

Kursevi za polaznike sa izvesnim predznanjem nemačkog počinju svakog ponedeljka.

Apsolutni početnici: 2. januar, 30. januar, 27. februar, 27. mart, 2. maj, 5. jun, 3. jul, 31. jul, 4. septembar, 2. oktobar, 30. oktobar, 27. novembar

2023 CENE – KURSEVI NEMAČKOG U BEČU

Cene kurseva nemačkog jezika u Beču, Verbalisti
kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Napomena: Polaznici jezičke mreže ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno 

Kursevi nemačkog jezika sa fondom od 20 ili 30 časova nedeljno, 5 časova nedeljno vannastavnih aktivnosti (dva do tri puta nedeljno), smeštaj u dvokrevetnim sobama u porodici, apartmanu ili školskoj rezidenciji, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz sa pripadajućim aerodromskim taksama, aerodromski transfer, fakultativni izleti, lokalni prevoz u Beču i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

 • Programi nemackog jezika u Becu 4 Verbalisti
 • Programi nemackog jezika u Becu Verbalisti
 • Polaznice jezicke mreze Verbalisti ispred katedrale Svetog Stefana u Becu
 • coffee and cake in Viennese coffee houses Verbalists travel
 • Coffee museum in Vienna Verbalists
 • Programi nemackog jezika u Becu 3 Verbalisti
 • German language students in Vienna Verbalisti
 • Besplatan bezicni internet u skolskoj zgradi ActilLingua Bec
 • Kursevi nemackog u Becu Verbalisti
 • Kancelarija skole ActiLingua za konsultancije sa polaznicima
 • Prostorije skole Actilingua u Becu Verbalisti
 • German language class in schoool Actilingua Verbalisti
 • Oglasna tabla sa rasporedom vannastavnih aktivnosti i izleta Actilingua skola nemackog u Becu Verbalisti
 • Ispred Becka opere Verbalisti

Upoznajte se sa programima škole nemačkog ActiLingua

Nemački u Beču – pogledajte kako mogu da izgledaju vaši dani 🙂

Smeštajne opcije

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u školi Actilingua u Beču? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Kursevi nemačkog jezika u Beču“

Imate komentar ili pitanje?