online engleski i učenje engleskog jezika preko interneta

Engleski jezik u filmovima i serijamaU skladu s našim principima poslovanja da kreiramo i primenjujemo najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacijskih veština, predstavljamo internet platformu za usavršavanje znanja engleskog jezika – English Attack!.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematski predstavljenih vizuelnih rečnika.

Korisnici jezičke mreže Verbalisti imaju priliku da na našem portalu za online učenje engleskog jezika – English Attack! probaju besplatno nov, napredan način za usavršavanje znanja stranog jezika koji je veoma brzo našao primenu u 23 zemlje sveta, da bi ga početkom 2012. i francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo kao nastavno sredstvo u toj zemlji.

Klikni ovde i probaj English Attack!

Polaznici mogu svake nedelje besplatno da provežbaju objavljen sadržaj za tu nedelju, međutim prave pozitivne efekte i brz napredak u učenju moguće je ostvariti tek s neograničenim pristupom hiljadama vežbi i multimedijalnih sadržaja. Sadržaji su prilagođeni različitim nivoima znanja, a nastavnu platformu čine pažljivo dizajnirane i povezane video vežbe (Video Boosters), vizuelni rečnici (Photo Vocabs) i igre.

Kliknite ovde i pogledajte neke od najzanimljivijih vežbi koje su obeležile 2012. i 2013. godinu.

Uplatu za online učenje engleskog jezika možete izvršiti platnom karticom ili uz pomoć usluge za plaćanje MoneyGram a ako ste u Srbiji i nalogom za plaćanje na:

“PRODIREKT CONSULTING GROUP” d.o.o.
Gospodar Jevremova 9a
11158 Beograd
PIB: 100122152
Uplatni račun: 205-11294-59
Svrha uplate: kurs engleskog jezika

English Attack! je 1. septembra 2013. godine imao preko 60.000 registrovanih polaznika u svetu, od čega je čak njih 5.177 bilo sa prostora bivše Jugoslavije.

Želimo vam uspešno učenje i lep doživljaj koristeći English Attack!, kao i ostale medije naše i vaše jezičke mreže Verbalisti.

_

Jezička putovanja za najbrži napredak u učenju stranog jezika

Za još brže usavršavanje znanja stranih jezika i jedinstvena jezička putovanja kliknite ovde.

JEZIČKI PROGRAMI I CENE

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili najbolji koledži u svetu, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

TV reklama komunikacijske mreže Verbalisti

Imate pitanje u vezi naše onlajn platforme za učenje engleskog jezika, želite da odmah probate English Attack! ili biste da odete na jedno nezaboravno jezičko putovanje – kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Imate komentar ili pitanje?