Kurs napredne komunikacije na engleskom jeziku u Beogradu, Verbalizuj se!

Konverzacijski kurs engleskog jezika sa Verbalistima

Program Verbalizuj se! za srednjoškolce (15-19 god)

Nakon velikog uspeha koji je debatni program Verbalizuj se! imao među našim odraslim polaznicima, jezička mreža Verbalisti odlučila je da taj kurs napredne komunikacije organizuje i za one koji tek počinju da znanjem krče svoj put ka uspehu – srednjoškolce! Naši predavači, zatim profesori koji su izvorni govornici engleskog jezika, kao i vodeći poslovni ljudi i javne ličnosti prenosiće svoja iskustva i znanje mladima na dinamičan i savremen način, tako da polaznici neće samo brzo poboljšati znanje engleskog jezika, već će i znatno unaprediti svoje komunikacione sposobnosti.

Sa velikim zadovoljstvom saopštavamo da smo obezbedili veoma značajnu podršku mladim verbalistima putem stipendija, popusta i vrednih nagrada.

VAŽNO: Planiran početak programa u jesenjem terminu – 5. oktobar 2020; završetak programa – 20. novembra 2020; ukupno 14 dvočasa. Upis je u toku!

Prijavite se odmah i obezbedite sebi mesto.

Sadržaj, prestižnost i nagrade programa Verbalizuj se!

 • Cilj programa: unapređenje govornih i pisanih komunikacionih veština na engleskom jeziku, timski rad, obogaćivanje rečnika, sticanje dodatnog znanja na temu koja se obrađuje;
 • Komunikacione vežbe kroz: vođenje diskusija i debatovanje (aktuelne teme), učenje osnova javnog nastupa, kvizovi i takmičenja, gostovanja javnih ličnosti;
 • Časove vode profesori-moderatori (obično osoba kojoj je engleski maternji – native speaker); pojedine vežbe/časovi izvode se od strane dva profesora istovremeno;
 • Pored profesora-moderatora, program uključuje i gostovanje slavne ličnosti koja će preneti svoje dragoceno iskustvo, ali i biti zadužena da „začini“ diskusiju na određenu temu; jezička mreža Verbalisti stekla je veliku popularnost i ugled u regionu i svetu upravo zbog svog jedinstvenog načina poslovanja koji, između ostalog, podrazumeva aktivnu ulogu i podršku javnih ličnosti u obrazovanju polaznika svih uzrasta, naročito mladih. Pogledajte ovde u rubrici Speak Your Mind! najzanimljivije intervjue; neko od ovih domaćih i svetskih imena biće gost i na našem programu!
 • Program se izvodi u saradnji sa dve vodeće škole jezika u svetu koje Verbalisti ekskluzivno zastupaju u regionu jugoistočne Evrope – britanskim koledžom KINGS i malteškim institutom IELS.

Obrazovna grupacija KINGS poseduje škole u Londonu, Oksfordu, Brajtonu, Bornmutu, Los Anđelesu, Bostonu i Njujorku. Kings je licenciran IELTS centar za testiranje i vodeća škola za izvođenje pripremnih kurseva za polaganje ispita IELTS i TOEFL. Akreditacije i ugled škole IELS (Institute of English Language Studies) jednako su impresivni. IELS je jedna od najvećih škola na Malti, osnivač je udruženja FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola, i autorizovan je Kembridž centar.

 • Polazniku koji bude bio najbolje ocenjen, odnosno koji sakupi najviše bodova na kraju programa, jezička mreža i njeni partneri, škole KINGS i IELS, poklanjaju kurs engleskog jezika u trajanju od 2 nedelje u Engleskoj ili na Maltivrednost nagrade do 1.500 evra! Svi učesnci programa takođe uživaju popust od čak 20% na cenu bilo kog kursa u školama KINGS i IELS.

Pogledajte ovde međunarodne akreditacije jezičke mreže Verbalisti.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

Kome je program namenjen?

Pravo upisa imaju mladi uzrasta 15-19 godina čiji je nivo znanja minimum B2.

Predviđeno je ulazno testiranje koje treba da utvrdi da je nivo znanja engleskog jezika polaznika u skladu sa zahtevima programa.

Kada i gde?

 • Planiran početak programa u prolećnom terminu – 5. oktobar; završetak programa – 20. novembar; ukupno 14 dvočasa.
 • Svaki dvočas traje 90 minuta (sa pauzom od 10 minuta);
 • Dva puta nedeljno, planirani termini: utorkom u 20:00 i subotom u 12:00;
 • Veličina grupe: do 10 polaznika;
 • Nastava se izvodi u modernom centru jezičke mreže u Beogradu – Kolarčeva 5/II sprat/12.

Važna napomena: broj polaznika je strogo ograničen, zato preporučujemo što raniju prijavu

Cena programa i stipendiranje

 • 170 evra za 14 dvočasa (28 časova) u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Važna napomena: Jezička mreža Verbalisti će stipendirati posebno talentovane srednjoškolce sa niskim porodičnim primanjima. Uslovi, broj i visina stipendija (mogu biti čak i 100% školarine) diskreciono su pravo jezičke mreže i posebno se ugovaraju sa svakim polaznikom.

Upisna procedura

prodirekt prijavaPrvi korak u upisnoj proceduri je podnošenje prijave, odnosno registracionog formulara, koji možete popuniti ovde ili u našoj kancelariji (Kolarčeva 5, sprat 2, #12).

Nakon što dobijemo vašu prijavu, obavestićemo vas o raspoloživosti mesta i zakazati ulazno testiranje. Ukoliko ulazno testiranje pokaže da je nivo znanja engleskog jezika polaznika najmanje na B2 nivou, potrebno je izvršiti uplatu upisnine (u gotovom ili nalogom za prenos) u roku od 48 sati od momenta kad ste od nas dobili pismenu potvrdu o rezervisanom mestu, u protivnom vaša rezervacija prestaje da važi. Popunjavanje prijave/registracionog formulara ne podrazumeva upis na program. Potvrda o upisu izdaje se isključivo nakon primljene upisnine. 

Želite dodatne informacije ili da nas posetite

Biće nam zadovoljstvo da sa vama zakažemo sastanak i porazgovaramo u našem jezičkom centru u Ulici Kolarčevoj 5, II sprat, #12, radnim danima od 13:00 do 17:00 sati ili u nekom drugom terminu koji možete zakazati pozivom na: 011/262-3726 ili 063/393-383. Za dodatne informacije možete popuniti i kontakt formular u nastavku ili nam pisati na info@verbalisti.com

O jezičkoj mreži Verbalisti 

Verbalisti https://verbalisti.com su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih škola i koledža u evropskim i američkim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao društvena mreža, jedinstvena u Evropi. Jezička mreža nastala je i kao odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Jezičku mrežu predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.