Još uvek nije kasno da iskoristite jedinstvenu promociju za školovanje i rad u Kanadi

jezicko skolovanje radna praksa i posao u kanadi

Veoma nam je drago da je ove godine čak 7 polaznika jezičke mreže iskoristilo jedinstvenu priliku da ode na plaćenu radnu praksu i stručno usavršavanje u Kanadu. U Torontu i Vankuveru trenutno se školuju, usavršavaju engleski i obavljaju plaćenu radnu praksu verbalisti iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Crne Gore, a danas donosimo i prve utiske Tine iz Slovačke.

Verbalisti su u saradnji sa International Language Academy of Canada (ILAC) dogovorili da naši polaznici iz istočne i jugoistočne Evrope u 2018. godini mogu da upišu programe ILAC koledža po posebnim, znatno umanjenim školarinama.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPozivamo vas da iskoristite još dva preostala termina u 2018. – 24. septembar i 5. novembar i da po promotivnoj ceni steknete nova znanja, neprocenjjivo radno iskustvo i prijatelje iz celog sveta. Popusti se kreću čak i do 2.300 dolara u zavisnosti od dužine programa. Za detalje programa kliknite ovde ili na link u nastavku:

Plaćena radna praksa i školovanje u Kanadi, obećanoj zemlji 21. veka

radna praksa i posao u kanadi verbalistiSva najnovija svetska istraživanja pokazuju da Kanada poslednjih godina beleži veliki rast u broju studenata koji tamo usavršavaju engleski jezik, studiraju ili obavljaju radnu praksu. Kanada je u samom svetskom vrhu po kvalitetu obrazovanja, dok izuzetno zdrava životna sredina, bezbedno i multikulturalno okruženje, otvoren vizni režim i pristupačne cene čine tu zemlju danas jednom od najtraženijih destinacija za obrazovanje i jezičko usavršavanje.

Video u nastavku prenosi utiske polaznice jezičke mreže Tine iz Slovačke, koja upravo pohađa program Service Excellence For Business Diploma. Kao diplomirani projektni menadžer, prateći naše savete, odabrala je ILAC za dalje profesionalno napredovanje. Njena priča ukratko izgleda ovako:

 

Ukoliko ste zainteresovani samo za usavršavanje engleskog jezika preporučujemo da pogledate opise programa u Torontu i Vankuveru na sledećim linkovima:

U regionu jugoistočne Evrope jezička mreža Verbalisti zastupa ekskluzivno International Language Academy of Canada (ILAC). Ta vodeća obrazovna grupacija u Kanadi u svom sastavu ima jezičke centre u nekoliko poslovnih zgrada u samom centru Toronta i Vankuvera, kao i poseban koledž za stručno usavršavanje.

Kontaktirajte nas što pre i iskoristite još dva upisna roka koji vam u 2018. godini donose ogroman popust na programe ILAC koledža ili isplanirajte jezički kurs prepun novih doživljaja i avantura.

Imate komentar ili pitanje?