Letovanje i učenje engleskog jezika – My MALTA (VIDEO)

letovanje na malti i ucenje engleskog sa jezic48dkom mrec5beom verbalisti

U jezičkoj mreži Verbalisti uvek se trudimo da učenje jezika učinimo lakim i zanimljivim. Pravi izbor akreditovane škole jezika jednako je važan kao i bogat program vannastavnih aktivnosti i izleta koji predstavljaju najbolji način da se „na terenu“ provežba stečeno znanje u učionici. Naši programi za odrasle, kao i letnja škola engleskog jezika na Malti ispunjavaju najstrožije kriterijume kada su u pitanju kvalitet nastave, aktivnosti i izleti.

Institut IELS važi za vodeću školu jezika u Evropi i jedan je od osnivača udruženja FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola. Pored toga, institut IELS akreditovan je od strane državne malteške obrazovne institucije EFL Monitoring Board i autorizovan je Kembridž centar na Malti. Klikom na linkove/naslove u nastavku možete pogledati programe koji će vas odvesti na jednu od najatraktivnijih destinacija za učenje engleskog jezika:

Malta, letnja škola engleskog sa pratnjom (12-17 god)
active MALTA, kursevi engleskog za aktivne polaznike (16+ god)

Malta, engleski jezik za odrasle
Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik
Malta 40+, engleski jezik

Malta, poslovni engleski jezik, priprema za IELTS i Cambridge FCE/CAE

Prizore zanosne Malte i njenog glavnog grada Valete, kao i delić onog što vas čeka ako upišete jedan od gore navedenih programa jezičke mreže, pogledajte u sjajnom  video prilogu Malteške turističke organizacije:

Imate komentar ili pitanje?