Letnje škole nemačkog jezika sa pratnjom – Berlin Young & Fun

Letnji kamp nemackog jezika Berlin Young and Fun, Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti, kao međunarodno akreditovan edukator, svoj kvalitet protvđuje i kroz visoke kriterijume kada je u pitanju izbor letnjih i zimskih kampova za naše najmlađe polaznike. Škole i koledži koje jezička mreža zastupa važe za najbolje u svojim zemljama i poseduju akreditacije najviših svetskih obrazovnih institucija koje vrše stalni nadzor i kontolu rada.

Za naredno leto dogovorili smo sa školom GLS u Berlinu da njihov najpopularniji program Berlin Young & Fun (za uzrast 7-14 god) izvodimo i kao grupno putovanje sa pratiocem jezičke mreže i to u dva termina. Tako da pored individualnih (bez pratnje), najmlađi verbalisti imaju na raspolaganju i termine sa pratnjom. Predviđeno vreme održavanja kampa je od 17. juna do 19. avgusta (za individualne polaske), dok su grupna putovanja sa pratiocem planirana za 24. jun i 5. avgust. Bez obzira da li se odlučite za individualno putovanje ili termin sa pratiocem grupe, vaše dete je pod 24-časovnim nadzorom stručnog osoblja škole sve vreme trajanja programa – od momenta sletanja na berlinski aerodrom do provratka kući.

Program se izvodi u mirnom predgrađu Berlina u okviru veoma bezbednog kampusa privatnog univerziteta Teikyo, kraj jezera Zeuthen. Cena uključuje 15 časova nemačkog jezika nedeljno, smeštaj u kampusu na bazi punog pansiona, kompletan program vannastavnih aktivnosti, nadzor osoblja škole, putno osiguranje i uslugu pratioca grupe u predviđenim terminima.

Pažljivo osmišljene vannastavne aktivnosti i ekskurzije imaju za cilj da se deca druže, jako dobro zabave i ono najvažnije – sve vreme komuniciraju na nemačkom jeziku. Veoma je bitno da istaknemo da pored mališana iz celog sveta ovaj kamp pohađaju i deca iz Nemačke koja letuju na jezeru i ravnopravno učestvuju u svim vannastavnim aktivnostima.

Opis i cene programa možete pogledati klikom ovde ili na link:

Berlin, letnja škola nemačkog Young & Fun(7-14 godina), GLS

Pregled svih ostalih programa za mlade pogledajte ovde.

Budući da se radi o veoma popularnom kampu koji je želja dece iz celog sveta preporučujemo blagovremenu prijavu i upis. Stručnjaci jezičke mreže na raspolaganju su za svaku pomoć ili dodatno pojašnjenje. Kontaktirajte nas i omogućite svom detetu leto za pamćenje.

Imate komentar ili pitanje?