Letovanje u mestu gde planirate povratak i pre nego što ga posetite

Letovanje i letnja skola jezika na Malti

Sigurno već uveliko planirate kako da na uzbudljiv i nezaboravan način provedete predstojeće leto. Video koji danas donosimo pomoći će da lakše donesete tu odluku 🙂

Dobrodošli na Maltu! Sa ovim sjajnim filmom krećemo u šetnju čudesnim mediteranskim ostrvom koja počinje odmaranjem na plaži Sv. Petra i obilaskom živopisnog ribarskog sela Marsaxlokk gde se bliže upoznajemo sa životom malteških ribara. Zatim kupujemo slasne namirnice na centralnoj pijaci i opuštamo se na tradicionalnim Luzzu brodićima odakle pogled puca na predivne morske predele. Ššššš, idemo ka gradu tišine, nekadašnjoj prestonici Mdini. Utiske sabiramo u mdinskoj poslastičarnici Fontanella uz najbolje poslastice na ostrvu. Odatle, pravac u glavni grad Valetu gde sa njegovih bedema posmatramo smenu straže i predivan zaliv. Ukrcavanjeeee! Hitamo ka Gozu, najlepšem ostvru malteškog arhipelaga. Toliko smo slušali o Azurnom prozoru a sada ćemo ga konačno i doživeti na pravi način.

Letovanje na Malti sa jezickom mrezom VerbalistiMalta je 160 godina bila britanska kolonija i zahvaljujući ovom istorijskom nasleđu engleski je jedan od dva zvanična jezika, što ovo ostrvo čini i idealnim mestom za učenje engleskog jezika. Da li želite da ovog leta doživite bajkovite predele prikazane u filmu? Nalazite se na korak od ostvarenja jednog divnog mediteranskog jezičkog putovanja. Zajedno sa vodećom školom na Malti, institutom IELS, predlažemo savršenu kombinaciju učenja i uživanja.

Polaznici jezičke mreže dugi niz godina pohađaju programe koje predstavljamo u nastavku a neki su toliko zadovoljni da se više puta vraćaju da “obnove gradivo”. Odrasle polaznike podsećamo da je ostalo još samo nekoliko nedelja do završetka velike promocije za besplatan smeštaj povodom otvaranja novog hotela škole.

Kurseve engleskog za odrasle pogledajte na linkovima u nastavku:

Sledeći linkovi vode naše tinejdžere i studente do dve popularne letnje škole koje su desetu godinu u ekskluzivnoj ponudi jezičke mreže; ostaje samo da u dogovoru sa roditeljima izaberete onu koja odgovara vašim potrebama i uzrastu uzrastu:

Pozovite nas ili se prijavite ovde i uverićete se da je ova upečatljiva video razglednica samo delić prirodnih i kulturnih lepota koje krije Malta. Mi idemo sigurno, a vi?

Save

Imate komentar ili pitanje?