Jezičko putovanje My LONDON, najtraženiji jezički program

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON

 My LONDON jezičko putovanje (16-25 god)

Programi sa pratnjom – Ovo je jezičko putovanje s vodičem i organizovanim obilascima Londona, Oksforda, Kembridža i Brajtona za uzrast 16 i više godina.


TRADICIJA, POVERENJE I SIGURNOST – Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u Londonu i u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

💥 Program My LONDON važi za najpopularnije jezičko putovanje u regionu, a u 2023. godini izvodiće se čak šesnaesti put zaredom.

Kursevi engleskog jezika u Londonu sa jezickom mrezom Verbalisti

Svako prepodne od ponedeljka do petka polaznici u pratnji iskusnog vodiča kreću u osvajanje britanske prestonice, i svaka od tih poludnevnih ekskurzija približiće vam neku od londonskih znamenitosti – od otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale do uskih uličica kineske četvrti u Sohou. Na kraju ovog programa s pravom ćete moći da nazovete London svojim.

Poslepodneva su posvećena učenju: nastava se pohađa u jednom od dva koledža Sent Džajls u Londonu – u centralnom Londonu ili u Hajgejtu.

Planirani grupni polasci: 2, 9, 16, 23. i 30. juli 2023.

Škola

foto sec5a1n verbalista pre odlaska na c48das st giles highgate
Polaznice jezičke mreže ispred škole St. Giles u Hajgejtu

💥 Koledž St. Giles je jedna od najboljih škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji.

Tradicija te škole duga čak 60 godina krunisana je u julu 2015. godine prestižnom nagradom britanske kraljice koja se dodeljuje najuspešnijim kompanijama u Engleskoj (nagrada Queen’s Award for Enterprise nije simbolična već izuzetno cenjena u britanskom poslovnom svetu).

Britanske i američke akreditacije, kao i brojne nagrade u domenu jezičke edukacije, svojevrstan su garant kvaliteta nastave za preko 14.000 polaznika iz 100 zemalja sveta koji svake godine pohađaju programe koledža St. Giles u njegovim centrima u Engleskoj i SAD.

Kursevi Verbalista za poslovni engleski - zgrada koledža St. Giles u centralnom Londonu

Jezička mreža Verbalisti s ponosom i velikim zadovoljstvom ističe da je još 2007. godine dobila pravo zastupanja koledža St. Giles u celom svetu.

Sent Džajls poseduje dve škole jezika u Londonu, obe na prestižnim lokacijama:

Sent Džajls u centralnom Londonu

Koledž je smešten u elitnom delu grada u elegantnoj džordžijanskoj šestospratnici na svega par minuta hoda od Britanskog muzeja.

Učionice su opremljene najnovijim nastavnim učilima, poput interaktivnih tabli i video projektora, a polaznicima su na raspolaganju digitalna jezička laboratorija i 50 računara sa besplatnim pristupom internetu.

Sent Džajls u londonskoj četvrti Hajgejt

Jezičko putovanje My LONDON, vrt škole ST GILES Highgate
Polaznici jezičke mreže Verbalisti u predivnom školskom vrtu u kom se često održavaju časovi i organizuju razne jezičke radionice i zabavni programi

Hajgejt je prestižan stambeni deo Londona, pun parkova i zelenila. Nalazi se u zoni 3, a od centra grada deli ga 15 minuta vožnje metroom.

Škola je izuzetno moderno opremljena i poseduje digitalnu jezičku laboratoriju, bele interaktivne table, bogatu biblioteku, knjižaru i restoran. U slobodno vreme polaznici mogu da koriste 34 računara s besplatnim pristupom internetu.

Školska zgrada okružena je velikim privatnim vrtom, pa se časovi leti ponekad održavaju napolju u predivnom okruženju. U vrtu se takođe studenti okupljaju i druže u pauzama između časova ili na popularnim zabavama koje škola svake nedelje organizuje.

Nastava – kurs engleskog

Nastava u koledžu St. Giles

Nastavni metod je komunikativan, pa tako svaki polaznik učestvuje u interaktivnom grupnom radu ili radu u parovima. Fond časova je 20 nedeljno, a nastava se održava u malim grupama sa najviše 12 polaznika. Polaznici se raspoređuju u razrede prema nivou znanja.

Ukoliko želite brži napredak, predlažemo English Plus program – 5 individualnih časova nedeljno uz doplatu od 275£ nedeljno.

Smeštaj škole jezika u Londonu

Chapter Highbury rezidencija

Chapter Highbury rezidecnija u Londonu Verbalisti
Chapter Highbury rezidecnija

Ova moderna studentska rezidencija, koja je namenjena polaznicima uzrasta 18+, udaljena je 30 minuta vožnje autobusom od škole u Hajgejtu i 20tak minuta od škole St. Giles u centralnom Londonu. U neposrednoj blizini nalazi se London Metropolitan univerzitet i stadion Arsenala. Takođe, ta londonska četvrt bogata je restoranima, kafićima, prodavnicama, a čuvena je i po organizaciji velikih muzičkih događaja tokom cele godine.

Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima, grupisane u apartmane od po četiri do šest soba. Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Rezidencija ima dvorište i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, bioskop, teretanu, čitaonicu i prostorije za pranje i sušenje veša (usluga dostupna uz minimalnu doplatu). Rezidencija obezbeđuje posteljinu i peškire. WiFi/internet je besplatan.

Boravak je na bazi noćenja.

NAPOMENA: Ovaj smeštaj je pogodan za pohađanje nastave u obe škole. Adresa rezidencije je 309 Holloway Rd, London N7 9DS, a lokaciju možete videti ovde.

Porodica

Na raspolaganju vam je smeštaj u brižljivo odabranim porodicama sa kojima koledž St. Giles godinama sarađuje. Sobe su jednokrevetne, a boravak je na bazi polupansiona (doručak i večera).

Čester Haus rezidencija (za uzrast 16-25 godina) je izvanredan smeštaj koji se nalazi na oko 25 minuta hoda ili desetak minuta vožnje autobusom od koledža. Raspolaže velikim brojem moderno opremljenih zajedničkih prostorija (TV sale, video sale, teretana, bilijar, stoni tenis, 2 klavira, pristup internetu), kao i predivnim privatnim parkom i fudbalskim i teniskim terenima.

Soba u rezidenciji Chester House
Soba u rezidenciji Chester House

Sobe su jednokrevetne (postoji manji broj dvokrevetnih soba po istoj ceni koja važi za jednokrevetnu sobu prikazanoj u tabeli/cenovniku u nastavku), a kupatila spratna (s tim da svako kupatilo deli samo 3-5 osoba). Ženske smeštajne prostorije potpuno su odvojene od muških soba i kupatila i nalaze se u razdvojenim delovima zgrade.

Ishrana je na bazi polupansiona. Rezidencija obezbeđuje posteljinu, sobe se čiste jednom nedeljno, dok polaznici treba obavezno da ponesu svoje peškire. Besplatan bežični internet u sobama i zajedničkim prostorijama.

Vodič jezičkog putovanja My LONDON smešten je u rezidenciji Čester Haus.

Napomena: Iako je smeštaj namenjen punoletnim studentima, dugogodišnja uspešna saradnja jezičke mreže sa organizacijom Čester Haus doprinela je da i u ovoj godini ta rezidencija dodeli manji broj soba za naše polaznike uzrasta 16 i 17 godina. Ovo je izuzetno kvalitetna i povoljna opcija za starije maloletnike kad su u pitanju smeštajni kapaciteti u Londonu, pa preporučujemo što raniji upis kako biste na vreme obezbedili mesto u Čester Hausu.

Obilasci i izleti programa My LONDON

jezic48dko putovanje verbalista my london

Pariz je grad svetlosti, Njujork nikad ne spava, ali ipak je London mesto koje ne smete propustiti da vidite i doživite. Jezičko putovanje My LONDON spaja učenje jezika i upoznavanje Londona na jedan poseban način, tako da već dugo godina predstavlja najpopularniji program verbalista.

big ben

Program obilazaka londonskih znamenitosti organizuje se u dvonedeljnim ciklusima s jednim od naših iskusnih vodiča. Polaznici koji upišu tronedeljni ili četvoronedeljni program imaju mogućnost da ponove razgledanja, jer, kao dragulj izložen različitoj svetlosti, London često može da pokaže različita lica. Druga opcija je da uz pomoć našeg stručnog vodiča napravite listu atrakcija koje ćete sami obići.

london eye

Dok budemo obilazili londonske znamenitosti, poput otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale, upoznajemo kulturu i istoriju Britanaca na najbolji mogući način. Biće nam jasnije zašto Englezi voze levom stranom, zašto nulti meridijan prolazi baš kroz park u Griniču, zašto se na engleskom La Manš kaže „The English Channel“, i kako je moguće da nam se izvini osoba koju smo slučajno nagazili u metrou. Na kraju našeg uzbudljivog dvonedeljnog jezičkog putovanja doživećemo London svojim, a boravak i druženje u školi jezika ostaće nam u nezaboravnom sećanju.

Obucite patike, ponesite rančeve, napunite baterije i naštimujte foto aparate, krećemo!

Važna napomena: opis obilazaka u nastavku ne predstavlja zvaničan program niti ponudu jezičke mreže Verbalisti ili koledža St. Giles, već okviran raspored koji omogućuje da se polaznici bliže upoznaju s onim što može da ih očekuje na jezičkom putovanju.

PRVA NEDELJA

trafalgar skver

Ponedeljak

Britansku prestonicu čine 32 opštine i 2 grada: jedan od njih je Siti (The City of London), istorijsko srce grada oko kojeg je on rastao i širio se, a drugi je Vestminster. London krećemo da upoznajemo pešačkom turom od Holborna, dela u kom počinje Siti i u kom su još od srednjeg veka pa do današnjih dana najbolji advokati otvarali svoje prakse.

Šetnju nastavljamo pored Masonskog muzeja, raskošne palate koja čuva mnoge državničke i kraljevske tajne, do Kovent gardena sa Kraljevskom operom, mnogobrojnim restoranima i uličnim zabavljačima.

trafalgar skver u londonu

Svega desetak minuta hoda deli nas od Lester skvera i veličanstvenog Trafalgara. Bronzani lavovi u hladu fontana čuvaju 52 metra visok spomenik admiralu Nelsonu dok on, kako kažu politički komentatori, zabrinuto upire pogled ka zgradi Parlamenta i Big Benu.

Utorak

Posebno nas raduje današnja poseta Prirodnjačkom muzeju sa fantastičnom zbirkom eksponata gde ćemo videti skelete dinosaurusa i ostalih izumrlih vrsta. Ovde saznajemo kako se zemlja kreće, kako nastaju zemljotresi i zašto su vulkani dobri.

Posle razgledanja muzeja i eventualnog šopinga u svetski poznatoj robnoj kući Herods, predlažem da se okrepimo tradicionalnim mirišljavim čajem i ukusnim kolačićima u Herodsovom restoranu.

konjic48dka straza

Sreda

Nadam se da ste odmorni jer je danas veliki dan – pred nama je tura po nazivu „Hodnici moći“. Put nas vodi od Trafalgara, trga posvećenom istorijskoj pobedi Britanske imperije nad Napoleonom, ulicom Vajthol ka Temzi i zgradama Parlamenta. Ne propuštamo slikanje sa kraljičinim gardistima, konjičkom stražom na mestu gde je nekad bio ulaz u palatu Vajthol. Ta palata odavno više ne postoji, ali stražari i dalje čuvaju uspomenu na nju.

Nastavljamo šetnju do ulice Dauning gde se u broju 10 već vekovima nalazi rezidencija britanskog premijera. I sad smo već sasvim blizu zgrade Parlamenta i pravim „hodnicima moći“. Na Parlament skveru nalaze se statue Čerčila, Linkolna i mnogih drugih političara, a ovde imamo i priliku da slikamo Big Ben i točak London Eye, maestralno uklopljen u panoramu Londona.

Četvrtak

Promena straže ispred Bakingemske palate

Prepodne je posvećeno umetnosti i razgledanju remek dela iz kolekcije Nacionalne galerije. Nemoguće je pogledati sve slike koje svakako zaslužuju našu pažnju, a top lista Verbalista uključuje stare majstore Leonarda, Ticijana i Kanaleta, zatim Rubensa i Vermera, i naravno Sezana, Monea i Van Goga.

Petak

Još jedna pešačka tura, ovog puta sa temom porodice o kojoj se najviše priča u Engleskoj i njihovim palatama – a nisu u pitanju Bekamovi. Tura nazvana „Kraljevski London“ počinje u parku Sent Džejms nadomak kog se nalazi istoimena palata. Nekad je palata Sent Džejms bila zvanična rezidencija monarha, a po izgradnji Bakingemske palate postala je dom prinčevima od Velsa. Međutim, strani ambasadori i dalje akreditive predaju baš u ovoj palati, a tu i počinje ceremonija promene straže.

verbalisti my london grupa

Odmah do Sent Džejmsa je palata Klarens, u kojoj živi princ Čarls sa suprugom Kamilom. Prisustvujemo svečanoj promeni straže ispred Bakingemske palate. Neka vas ne zavara ceremonijalni izgled kraljičinih gardista u živopisnim uniformama; to su vrhunski obučeni specijalci koji su prošli rigoroznu obuku.

Poslednju palatu na današnjoj turi, Vajthol, na žalost nećemo videti jer više ne postoji. Pre nego što je krajem XVII veka nestala u požaru, bila je to najveća evropska palata i po sjaju i raskošu daleko nadmašivala Versaj i Vatikan. Na njenom mestu sad se nalazi samo kapija i konjička straža.

verbalisti my london grupa 17 juli 581

Subota

Danas je pred nama celodnevni izlet u neki od poznatih engleskih gradova koje želimo da obiđemo – Vindzor, univerzitetski centar Oksford ili Kembridž, ili pak jedan od gradova na moru, kao što su Brajton i Bornmut.

Nedelja

Nedelja je slobodan dan. Možemo da se posvetimo učenju, druženju sa kolegama iz škole, razgledanju Londona po sopstvenom nahođenju ili odmoru i šopingu.

verbalisti my london grupa 17 juli 531

DRUGA NEDELJA

Ponedeljak

Poseta i obilazak čuvenog Britanskog muzeja, koji je britanski samo po imenu. Impresivna muzejska kolekcija čuva stotine hiljada eksponata gotovo svih civilizacija. Najviše pažnje privlači stari Egipat sa Rozeta kamenom pomoću kojeg je otključana tajna hijeroglifa, faraonskim blagom i mumijama, kao i stara Grčka sa eksponatima iz Akropolja.

Utorak

verbalisti my london grupa 17 juli 441

London je grad sa mnogo parkova i zelenih travnjaka na koje su Englezi tako ponosni. Posle obilazaka muzejskih postavki, prijaće nam izlet u Hajd park, jedan od nekoliko kraljevskih parkova u Londonu. Nekada je bio šuma u kojoj je kralj Henri VIII lovio sa svojom svitom, a danas je mesto za opuštanje i uživanje sa mnoštvom sadržaja. Pored razgledanja Albert memorijala, Kensingtonske palate i spomenika Petru Panu, možemo da odigramo jedan teniski meč, veslamo na jezeru, jašemo konje, mada bi nam sigurno prijalo i malo opuštanja. Predlažem vožnju kočijama, leškarenje na travi ili možda da se oprobamo u držanju govora na čuvenom „Spikers Korneru“.

verbalisti strike a pose at tower bridge

Sreda

Jezičko putovanje „My LONDON“ nastavljamo turom po imenu „Krvava Londonska kula“. Ona nas vodi do najstarije palate engleskih kraljeva – Londonske kule (The Tower of London). Poznata je po svojoj istoriji krvavih smaknuća koje je započeo Henri VIII. To je bio kralj čuven po običaju da svađe s ljudima rešava tako što ih „skrati za glavu“. Čak dve svoje žene pogubio je u Kuli. I danas Kulu čuvaju, uz pomoć velikih i dobro uhranjenih gavrana, stražari u živopisnim uniformama koje im je kralj Henri kreirao.

Nadomak palate nalazi se jedan od najčuvenijih i najslikanijih obeležja Londona – most Tauer, zato „smile and strike a pose!“

Četvrtak

verbalisti na milenijumskom klecavom mostu
Verbalisti na Milenijumskom (klecavom) mostu

Milenijumski most je jedan od nekoliko građevinskih i arhitektonskih poduhvata kojim je London obeležio ulazak u novi milenijum. Međutim, ovaj graciozni i elegantni most namenjen pešacima toliko je podrhtavao kada su građani pohrlili da ga prelaze, da je odmah stekao nadimak „klecavi“. Mi Verbalisti hrabro prelazimo klecavi most i od Sen Pols katedrale stižemo na južnu obalu Temze. Tu, u staroj i napuštenoj elektrani, nalazi se jedna od najinteresantnijih galerija u Londonu – Tejt Modern, a nedaleko od galerije je Gloub, obnovljeno Šekspirovo pozorište.

Petak

mi ispred c5a1erlok holms paba

Slobodan dan predviđen za razgledanja po sopstvenom nahođenju ili šoping u Vest Endu ili nekom od mnogobrojnih šoping centara.

U Londonu je, zna se, i najbolja zabava – čuveni engleski pabovi omiljena su mesta kako mladih, tako i poslovnih ljudi koji se u njima okupljaju u velikom broju nakon radnog dana. Nama Verbalistima je još od samog početka jezičkog putovanja pab u koji je svraćao najpoznatiji detektiv na svetu Šerlok Holms postao omiljen. Tome su verovatno doprinela i ukusna jela koje je Šerlok voleo, a mi ih redovno naručivali. Iako mi Verbalisti dobro znamo da je Šerlok Holms izmišljen lik iz književnosti, to nas nije nimalo sprečilo da uživamo u blagodetima ovog paba.

komunikacijska mrec5bea verbalisti nagrac491uje najbolju fotku video klip ili esej sa jezic48dkog putovanja my london
Jezička mreža Verbalisti nagrađuje najbolju fotku, video klip ili esej sa jezičkog putovanja My LONDON

Subota

Glasamo gde ćemo otići na izlet. Ja sam za Kembridž, a vi?

Nedelja

Došli smo do kraja našeg dvonedeljnog jezičkog putovanja. London nas je potpuno osvojio. Možda nam se on ne bi učinio toliko neodoljiv da ga nismo zajedno obilazili. Zato predlažem da danas još malo prošetamo Londonom i obavezno odemo do našeg omiljenog mesta, Šerlok Holms paba. Taman tamo možemo i da ponovo pregledamo slike i video klipove koje smo snimili, jer ne zaboravite, jezička mreža Verbalisti nagrađuje najbolju fotku, video klip ili esej sa ovog našeg nezaboravnog putovanja.

Programi sa pratnjom – My LONDON

Jezičko putovanje Verbalista My London i plan aktivnosti
Primer dvonedeljnog programa (kliknite na sliku za uvećan prikaz)

Cene i datumi programa

Važna napomena: Učenje stranog jezika neuporedivo je efikasnije ako se duže boravi i uči jezik u zemlji u kojoj se on govori. Zato smo sa najboljim školama jezika u svetu dogovorili posebne, niže cene za polaznike jezičke mreže koji budu želeli da upišu kurs engleskog u trajanju od 3 i više nedelja.

‼️ Za St. Giles škole jezika u Londonu pripremili smo cene sa popustom koji se u zavisnosti od dužine upisanog programa kreće od 200 do čak 350 funti! Što duži kurs engleskog upišete to je veći popust 🙂

2023 CENE ZA JEZIČKO PUTOVANJE My LONDON PO OSOBI (16+ GOD)
PROGRAMI SA PRATNJOM

Cene kurseva engleskog u Londonu sa pratnjom, program My LONDON, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Planirani grupni polasci: 2, 9, 16, 23. i 30. juli 2023.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Novogodišnja promocija 🥳 🤩 Za upis do 15. decembra 2023. odobrava se popust od 100 funti.

Upis se smatra izvršenim kada se uplati depozit (20% od ukupne cene programa) ili ceo iznos koštanja programa i potpiše ugovor sa školom. 

💥 Program My LONDON važi za najpopularnije jezičko putovanje u regionu, a u 2023. godini izvodiće se čak šesnaesti put zaredom.

U cenu je uključeno

Usluga vodiča, kurs engleskog jezika sa fondom od 20 časova nedeljno, jedan izlet nedeljno (Oksford, Kembridž, Brajton…), odabrani smeštaj i administrativni troškovi, ishrana (prema tabeli), besplatan pristup internetu u školi, korišćenje udžbenika tokom kursa uz davanje depozita, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu.

Važna napomena: Cena grupnog putovanja dostavlja se na upit jer zavisi od datuma kupovine avionske karte. I u ovom smislu raniji upis donosi uštedu u troškovima jezičkog školovanja. Povratni aerodromski transfer uračunat je u cenu grupnog putovanja samo ako polaznik kupi avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT.

Britanski vizni režim za maloletna lica: polaznici starosti 16 i 17 godina koji apliciraju za britansku vizu obavezni su da koriste organizovan aerodromski transfer bilo od strane koledža ili kompanije Prodirekt ili neke druge firme autorizovane za pružanje usluga transfera.

Jezičko putovanje My LONDON - izlet u Brajton, Verbalisti
Izlet u Brajton 🙂

Punoletni polaznik može samostalno da organizuje avionski prevoz, ali u tom slučaju sam organizuje i snosi troškove aerodromskih transfera. Usluga aerodromskih transfera može se kupiti od koledža ili kompanije Prodirekt. Škola St. Giles naplaćuje aerodromski transfer, u zavisnosti od aerodroma na koji polaznik sleće, od 100£ do 120£ u jednom pravcu, odnosno 200£ do 240£ za povratni transfer (oba pravca), dok Prodirekt povratni transfer (organizovan prevoz u oba pravca) naplaćuje 130£.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, organizovan grupni avionski prevoz i aerodromski transferi, troškovi pribavljanja britanske vize (oko 130€ i plaća se direktno britanskoj ambasadi), i putno osiguranje.

‼️ Za razliku od drugih programa gde su obilasci ograničeni i/ili se odnose samo na jednu zonu, ili uključuju jako duge i zamorne pešačke ture radi uštede u javnom prevozu, ili gde se prevoz studenata obavlja grupno, po retkim i strogo utvrđenim terminima u iznajmljenim autobusima ili metroom, program My LONDON predviđa slobodno kretanje polaznika tokom brojnih obilazaka i učestali prevoz po gradu. Zato se kupuju nedeljne pretplatne karte za lokalni prevoz u Londonu koje koštaju oko 50£/nedeljno (prevoz u okviru zona 1-3). Transport autobusom ili vozom u okviru celodnevnih ili poludnevnih izleta u Oksford, Kembridž, ili na primer, Brajton iznosi oko 25-40£.

✅ Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik stranih koledža i univerziteta.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Photos

Kliknite ovde i pregledajte na Facebook strani jezičke mreže Verbalisti neke od najdražih slika naših polaznika u foto albumu My LONDON, dok u nastavku donosimo video klipove i priloge da vas malo „zagrejemo“ za ovo jedinstveno jezičko putovanje.

My LONDON Friendship Moments

Škole jezika u Londonu – Iskustva polaznika i kako izgleda nastava u koledžu St. Giles Highgate

Pogledajte prilog o jezičkom putovanju My LONDON, TV emisija „Speak Your Mind!“

Jezičko putovanje i kurs engleskog My LONDON – Imate pitanje ili želite da se prijavite? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?