Poslovni engleski za menadžere i profesionalce u srcu Menhetna

Finasijski puls sveta opipava se na Volstritu

Zovu ga Glavni grad sveta, Grad koji nikada ne spava i Velika jabuka. Svi nadimci mu pristaju, imajući u vidu da je Njujork jedan od najnaseljenijih gradova sveta, centar svetske ekonomije, politike, međunarodnih odnosa, kulture, mode i šou biznisa.

Kad bi Njujork Siti bio država, njegova ekonomija bila bi snažnija od švajcarske. Najrazvijenije industrijske grane su finansije i usluge, a čak 30% zaposlenih radi u sektoru profesionalnih poslovnih usluga. Finasijski puls grada opipava se na Menhetnu, gde se nalaze sedišta najvećih svetskih banaka i korporacija – tu su Vol Strit, Njujorška berza, NASDAQ, Svetski finansijski centar i mnogi drugi.

Za poslovne ljude, profesionalce, menadžere i sve one koji koriste engleski u poslovnom okruženju, Njujork je pravi izbor za jezičko i profesionalno usavršavanje.

Koledž Sent Džajls (St Giles College) nalazi se u srcu Menhetna, na prestižnoj Petoj aveniji
Sent Džajls (St Giles College) nalazi se u srcu Menhetna, na prestižnoj Petoj aveniji

Škola

Koledž Sent Džajls (St Giles College) nalazi se u srcu Menhetna, na prestižnoj  Petoj aveniji, pored Empajer stejt bildinga koji je najviši neboder u Njujorku i jedna od najposećenijih znamenitosti u svetu.

Svih 20 učionica su savremeno opremljene interaktivnim tablama, audio, video i DVD nastavnim sredstvima, a polaznicima su na raspolaganju jezička, kao i kompjuterska laboratorija. Škola takođe poseduje i bogatu biblioteku, kao i DVD-teku. Razredi su internacionalni sa maksimalnim brojem od 5 polaznika po grupi.

Kurs

Za poslovne ljude visokih kriterijuma razvijeni su posebni kursevi poslovne komunikacije – Platinum kursevi, i oni vam omogućavaju da postignete maksimalne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Polaznici Platinum kurseva koriste učionice u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika
Polaznici Platinum kurseva koriste radne prostorije u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika

Polaznici Platinum kurseva koriste učionice koje se nalaze u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika. Opremljene su luksuznim nameštajem i najsavremenijim učilima, poput belih interaktivnih tabli, projektora, kompjutera, TV i DVD uređaja, a obezbeđena je i internet konekcija za laptop računare. Polaznicima su na raspolaganju dnevne novine, poslovna nedeljna i mesečna izdanja, kao i osvežavajuća pića.

Sent Džajls koledž u svoje zadovoljne Platinum klijente ubraja American Express, Bank of Japan, Bosch, Chrysler, Colgate-Palmolive, parlament Finske, France Telecom, IBM, National Bank of Greece, Volkswagen, Fudbalski savez Srbije i mnoge druge.

Nastava

Pre početka kursa polaznici popunjavaju detaljan upitnik (needs analysis) na osnovu kojeg se za njih kreira poseban nastavni program. Časovi pokrivaju širok spektar delatnosti: engleski za poslovnu komunikaciju, administraciju, finansije, novinarstvo, prava, medicinu itd. Platinum program održava se u mini-grupama od najviše pet polaznika, a nedeljni fond časova je 15 (3 časa dnevno, od 13.45 – 16.45) ili 20 (4 časa dnevno, od 09.00 – 13.00) ili 30 (časovi traju od 09.00 – 15.30). Moguće su i druge varijante nastave (25 i 35 časova nedeljno), kao i kombinacije časova u manjim grupama sa inidvidualnim (jedan-na-jedan) podučavanjem i cene takvih programa sa smeštajem dostavljamo čim dobijemo konkretan upit.

Za polaznike koji žele da ulože više truda i energije predlažemo doplatu Platinum Plus – dodatnih pet individualnih časova nedeljno. Doplata za taj paket individualnih časova – Plus varijantu, iznosi 380$ nedeljno.

Za polaznike koji žele brži napredak predlažemo doplatu Platinum Plus - dodatnih pet individualnih časova nedeljno
Za polaznike koji žele brži napredak predlažemo doplatu Platinum Plus – dodatnih pet individualnih časova nedeljno

Uspeh Platinum kurseva počiva na specifičnosti ovako individualizovanog nastavnog plana, ali i raznovrsnosti posebno osmišljenih društvenih i kulturnih aktivnosti van učionice u kojima ćete uživati zajedno s kolegama i profesorima. Uobičajene vannastavne aktivnosti uključuju posete pozorištu i operi, odabranim restoranima, obilaske muzeja i galerija, kao i celodnevne ekskurzije vikendom.

Smeštaj

Njujorker rezidencija nalazi se na čuvenom Herald trgu, u blizini Tajms skvera, Brodveja, Medison skver gardena i popularne robne kuće Mejsiz. Svega desetak minuta hoda deli je od škole. Tokom boravka u Njujorkeru moći ćete da se družite sa drugim stanarima u  prijatnim zajedničkim prostorijama opremljenim televizorima i kompjuterima, a na raspolaganju su vam teretana, praonica i nekoliko kuhinja.

Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilom, ukusno su i funkcionalno nameštene i imaju klimatizaciju, kablovsku televiziju, frižider i besplatan pristup internetu. Boravak je na bazi noćenja.

Adresa: 481 Eighth Avenue, New York, NY 10001

Za poslovne ljude, profesionalce i menadžere Njujork je pravi izbor za jezičko i profesionalno usavršavanje
Za poslovne ljude, profesionalce i menadžere Njujork je pravi izbor za jezičko i profesionalno usavršavanje

Vanderbilt rezidencija idealno je smeštena u srcu istočnog Menhetna, tri kvarta od Ujedinjenih nacija, u neposrednoj blizini kraja poznatom po velikom broju pozorišta, dok se u okolini nalaze i Rockefeller Center i Velika centralna stanica (Grand Central Station). Rezidencija je od škole udaljena 20-25 minuta hoda.

Na raspolaganju su jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa kupatilom koje se deli (napomena: dvokrevetnu sobu moguće je rezervisati samo ako dva polaznika zajedno putuju i tu cenu dostavljamo na zahtev). Sobe su klimatizovane, a besplatan pristup internetu obezbeđen je u lobiju. Polaznici mogu da koriste besplatno teretanu i bazen. 24-satno obezbeđenje. Boravak je na bazi noćenja.

Adresa: 224 East 47th Street, New York, NY 10017

Postoje i druge opcije smeštaja, poput hotela različitih kategorija i apartmana koje dostavljamo nakon što dobijemo konkretan upit/prijavu koju možete preuzeti ovde.

Polasci

Polaznici koji imaju predznanje engleskog jezika mogu započeti program svakog ponedeljka počevši od 5. januara 2020. Za sve programe smeštaj je rezervisan od nedelje do nedelje, a nastava počinje ponedeljkom.

2021 CENE PLATINUM JEZIČKIH PROGRAMA (u $)

Cene poslovnih kurseva engleskog u Njujorku, St Giles, 2020, Verbalisti
Cene su date u dolarima (kliknite na tabelu za njen uvećan prikaz)

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Pomoć oko prijave za američku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

U cenu je uključeno

Odabrani kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj, administrativni troškovi upisa od 150$ koji su nepovratni, administrativni troškovi smeštaja od 95$ koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, korišćenje udžbenika tokom kursa uz davanje depozita, neograničeno korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije, besplatan pristup internetu, reklamna torba koledža.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 80$, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, putno osiguranje i troškovi pribavljanje vize.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti


_
Imate pitanje u vezi sa Platinum jezičkim programom u koledžu Sent Džajls u Njujorku? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?