Verbalisti objavili veliko jezičko takmičenje; glavna nagrada putovanje u Oksford

Verbalizuj se! i osvoji jezicko putovanje u Oxford

Regionalna jezička mreža Verbalisti objavila je takmičenje u kom pobednici, pored brojnih vrednih nagrada, mogu da osvoje i besplatan dvonedeljni kurs engleskog jezika u čuvenom britanskom gradu Oksfordu u Kings koledžu. Takmičenje pod nazivom „Verbalizuj se!“ organizuju kompanija Prodirekt i jezička mreža Verbalisti u saradnji sa izdavačkom kućom Pearson Longman u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Verbalizuj se! takmicenje
Pobednik najbolje "verbalizovane" fotografije osvojiće besplatno dvonedeljno jezičko putovanje u Oksford, a svoje znanje engleskog jezika imaće prilike da usavršava u jednoj od najboljih evropskih škola jezika - Kings koledžu (Kings Colleges).

“Ono po čemu je takmičenje “Verbalizuj se!“ jedinstveno je da će žiri, pored kreativnosti, ocenjivati i konciznost pismenog izražavanja. Učesnici treba da na Fejsbuk strani jezičke mreže Verbalisti podignu neku fotografiju za koju smatraju da je jedinstvena. Takvu fotografiju takmičar treba da opiše u najviše 200 slova i to na engleskom jeziku. Pobednik najbolje “verbalizovane” fotografije osvojiće besplatno dvonedeljno jezičko putovanje u Oksford, a svoje znanje engleskog jezika imaće prilike da usavršava u jednoj od najboljih evropskih škola jezika – Kings koledžu (Kings Colleges). Kings koledž je jedan od najstarijih i najprestižnijih jezičkih institucija u Engleskoj sa tradicijom dugom 54 godine i školama koje se nalaze u Londonu, Oksfordu i Bornmutu. Žiri će ocenjivati originalnost fotografije, kao i originalnost njenog opisa, pri čemu, nije toliko bitno da opis slike na engleskom jeziku bude gramatički ispravan – mnogo je bitnija ispoljena kreativnost u pisanju”, objašnjava prirodu takmičenja Jasmina Sarić, direktorka edukativnih programa u Prodirektu.

Ko može da učestvuje:

Svi prijatelji Facebook strane jezičke mreže Verbalisti (prijatelj postajete tako što kliknete na dugme “Like” ili “Sviđa mi se” za Facebook stranu Verbalista):

• pojedinci uzrasta 11+ godina
• grupe – školska odeljenja, jezička udruženja
• škole, fakulteti
• pravna lica

Naročito ohrabrujemo nastavnike i profesore da zajedno sa svojim učenicima i polaznicima učestvuju u takmičenju.

NAGRADE:

GLAVNA NAGRADA – Besplatan dvonedeljni kurs engleskog jezika u Kings koledžu za najbolje verbalizovanu fotku.
• 2, 3. i 4. mesto – Rečnik savremenog engleskog jezika sa CD ROM-om izdavačke kuće Pearson Longman
• 5, 6. i 7. mesto – komplet Pengvinovih ridera (knjige na engleskom jeziku čuvene izdavačke kuće Pearson Longman)
• NAGRADA FANOVA – Vlasnik „verbalizovane“ fotke koja dobije najviše glasova fanova Facebook strane Verbalista osvojiće digitalni foto aparat

Treba napomenuti da svi učesnici u ovom takmičenju dobijaju vaučer u vrednosti od 50.00 evra koji se može iskoristiti prilikom upisa na bilo koji jezički program Verbalista, s tim da početak pohađanja programa mora biti u 2011. godini.

Takmičenje je otvoreno do 10. juna 2011. a pobednici će biti objavljeni na Facebook strani Verbalista, dok će se ceremonija dodele nagrada održati 16. juna 2011. u sedištu jezičke mreže u Beogradu u ulici Gospodar Jevremovoj 9a, sa početkom u 15 časova.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading