Учење на англиски јазик онлајн

Учење на англиски со забава или забава со учење на англики јазик…. сеедно е, важно е да е многу забавно и да се употребува повеќе англискиот јазик. Затоа веднаш почнуваме со English Attack!

Учење на англиски јазик онлајн
Запишете се на било кој друг курс по англиски јазик во странските колеџи на Вербалисти – и ние ќе ви овозможиме веднаш бесплатно да го користите English Attack!

Од денес на твојата јазична мрежа Verbalisti ќе имаш можност да зборуваш англиски со употреба на најновите филмски и музички хитови на порталот English Attack!. Не ги заборавивме ниту гејмерите, ниту пак младите професионалци бидејќи тука има и вести, збиднувања од берзата и бизнисот. Секој ден по нешто ново, бидејќи ние Verbalisti, претпочитаме да сме напредни и да ги следиме новите случувања! А најважното е дека секој може да го проба English Attack! бесплатно, и доколку ти се допадне, можеш за само 10 евра, за месец дена да го вежбаш англискиот колку што сакаш, сам/а, со пријателите или пак со професорот.

Откако створивме можнист да го усовршите знаењето на англискиот јазик во најдобрите светски колеџи, сега ви ја носиме и најнапредната Интернет платформа на светот во соработка со компанијата Entertainment Learning (официјалната објава за медиумите погледнете ја овде). Ова важно партнерство ќе го прославиме како што доликува- сите поранешни, сегашни и идни студенти кои претходно запишале или ќе запишат некоја од јазичните програми од понудите на Verbalisti добиваат ваучер/код БЕСПЛАТНО  да го испробаат вистинскиот напад на англискии тоа за  ДВА МЕСЕЦИ.

Kursevi engleskog online, Verbalisti, Video Booster - Survival Test
Kursevi engleskog online, Verbalisti, Video Booster – Survival Test

Запишете се на било кој друг курс по англиски јазик во странските колеџи на Verbalistiи ние ќе ви овозможиме веднаш бесплатно да го користите English Attack!. Два месеца е доволно време за да се припремите за своите јазични патувања додека гледате филмови, слушате музика или играте игри. Ќе дојде време и да проверите колку сте напреднале со англискиот кога ќе се вратите од Лондон или Малта, или пак од Америка.

Ги повикуваме сите студенти од претходните години кои посетувале било каков курс на странски јазик со Verbalisti да се јават на 011/26-237-26 или info@verbalisti.org и да го превземат кодот кој ќе им овозможи бесплатен двомесечен пристап на порталот на English Attack!

_

Програми за наставници и професори по странски јазици (Teacher Training)

ПРОГРАМИ ЗА НАСТАВНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ (Teacher Training), St. Giles
Кандидатите кои ќе се запишат на Вербалисти/Сент Џајлс Teacher Training program до 30 Август 2013, добиваат попуст од дури 80.00 фунти

Во соработка со престижниот британски колеџ Сент Џајлс, Продирект и јазичната мрежа Вербалисти подготвија една единствена програма која е претставена во рамките на посебна промоција на јазичните програми за обука за месец Јуни.

Вербалисти Teacher Training

Кандидатите кои ќе се запишат на  до 30 Aвгуст 2013, добиваат попуст од дури 80.00 фунти. Секоја година во Сент Џајлс колеџот во Англија и Америка околу 450 професори ја завршуваат некоја од програмите наменети за предавачи по англиски јазик како странски јазик.

Искуството на компанијата Продирект во полето на обука на професионалци и менаџери во Југоисточна Европа, преку 4.000 задоволни клиенти на јазичната мрежа Вербалисти во комбинација со оствареното партнерство со Британскиот совет, издавачката куќа Pearson Longman и многу други угледни светски организации се гаранција за вашето успешно усовршување како предавач по странски јазик.

Вербалисти Teacher Training