Učenje engleskog i drugih stranih jezika sa verbalistima

Click here to visit Verbalists Education Internet portal and learn more about the Communication and Language Network in English.

Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da unaprede svoje komunikacione veštine ili doprinesu efikasnijim načinima komunikacije. Poslovni ljudi, marketinški i PR stručnjaci, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učestvuju u radu verbalista.

Verbalisti na Milenijumskom mostu u Londonu
Naši polaznici na Milenijumskom mostu u Londonu, ili kako popularno zovu ovaj most za pešake, na “klecavom mostu” (Wobbly Bridge)

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje znanja stranih jezika.

Prodirekt je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. U jezičkoj mreži Verbalisti rade stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Pogledajte ponudu jezičkih programa ovde

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Letnje skole i kampovi za ucenje engleskog jezika sa Verbalistima
Grupna jezička putovanja mladih polaznika obavljaju se uz pratnju iskusnih profesora (Foto: Verbalisti polaznici na aerodromu pred odlazak na Maltu, kliknite na foto za njen uvećan prikaz)

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve grupe tinejdžera u organizaciji jezičke mreže putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Verbaliste predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima i koordinatorima jezičke mreže Verbalisti ovde.

Pročitajte iskustva, utiske, stavove, mišljenja i blogove verbalista ovde. Ukoliko imate zanimljivu temu ili diskusiju koju biste želeli da pokrenete, rado ćemo je objaviti na internet portalu jezičke mreže.

Pogledajte opise destinacija, koledža, utiske polaznika, reklame i zanimljive priloge na YouTube kanalu Verbalista. U rubrici Verbalisti u medijima možete se upoznati sa novim dešavanjima, razvojnim planovima, kao i o našim nastupima u medijima.

Glumci, pevači, vodeći poslovni ljudi i druge javne ličnosti takođe su deo društvene jezičke mreže Verbalisti. Ne propustite da pogledate njihove stavove, mišljenja, diskusije, zanimljivosti i anegdote o jezicima i komunikacijskim veštinama na jednoj od najposećenijih strana Speak Your Mind!

TV reklama komunikacijske mreže Verbalisti

_

Verbalisti sa poznatima: Speak Your Mind!

Imate komentar ili pitanje?