Student Spotlight

Vesele škole jezika i jezička putovanja Verbalista

Student Spotlight – Pogledajte kako su neki naši polaznici opisali svoja iskustva sa školovanja i jezičkog usavršavanja u vodećim školama širom sveta.


Ugled, stručnost i iskustvo


Naši akademski savetnici i profesori pratioci grupa završili su obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i poseduju iskustvo u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o  osnivačima i koordinatorima jezičke mreže Verbalisti ovde.

Akademski savetnici i pratioci kod grupnih programa jezičke mreže Verbalisti
Pratioci grupa jezičke mreže Verbalisti

Sigurnost i podrška učenika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. O našim polaznicima na grupnim putovanjima brinu iskusni profesori. Upoznajte se s vođama grupa ovde.