Jezička mreža Verbalisti

skole engleskog nemackog i drugih stranih jezika jezicka mreza verbalisti

Jezička mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacione veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti (Verbalists) kao jedinstvena društvena mreža u Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

jezicko putovanje my london verbalisti
Jezička putovanja verbalista (kliknite na foto za uvećan prikaz)

Prodirekt je prva  kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Za ponudu jezičkih programa kliknite ovde

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Kod grupnih putovanja verbalisti putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

iskusni pratioci grupa jezicke mreze verbalisti vode brigu o mladima tokom njihovog boravka u skolama jezika
Iskusni pratilac (group leader) jezičke mreže takođe vodi brigu o polaznicima

Verbaliste predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima i koordinatorima jezičke mreže ovde.

Pogledajte opise destinacija, koledža, utiske polaznika, reklame i zanimljive priloge na našem YouTube kanalu. U rubrici Verbalisti u medijima možete se upoznati sa novim dešavanjima, razvojnim planovima, kao i o našim nastupima u medijima.

Glumci, pevači, vodeći poslovni ljudi i druge javne ličnosti takođe su deo jezičke mreže. Ne propustite da pogledate njihove stavove, mišljenja, diskusije, zanimljivosti i anegdote o jezicima i komunikacionim veštinama na jednoj od najposećenijih strana Speak Your Mind!“

Upišite se na jedan od naših programa i proverite zašto smo najbrže rastuća edukativna društvena mreža u Evropi.

 

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save