Skole stranih jezika i akreditacije

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo.

PRODIREKT i Verbalisti akreditacije i clanstva
Status akreditovanog agenta nezavisnih organizacija English UK i ICEF svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga koje nudimo

English UK je nezavisna organizacija koja posluje zajedno sa Britanskim savetom u cilju promocije učenja engleskog jezika u Velikoj Britaniji i sprovođenja strogog sistema kontrole rada i dodele akreditacija školama i koledžima u Velikoj Britaniji, kao i edukativnim konsultantima širom sveta. English UK je najprestižnije udruženje jezičkih edukatora u svetu i okuplja više od 450 članova koji su svi akreditovani od strane Britanskog saveta. Krajem 2011. godine ta organizacija završava kontrolu rada naše kuće i u januaru 2012. godine English UK nam dodeljuje status akreditovanog Agenta. Dobijeno priznanje znači da je PRODIREKT uspešno poslovao sa britanskim edukatorima i da je u obavljanju svoje delatnosti zadovoljio stroge kriterijume postavljene od strane udruženja English UK u oblasti edukacije polaznika.

Koreni nastanka nemačke organizacije ICEF (skraćenica za: Međunarodni konsultanti u oblasti edukacije i organizovanja obrazovnih sajmova) vode još iz šezdesetih godina prošlog veka kada je Karl Badde, lingvista i pionir u razvoju jezičke edukacije, osnovao lanac jezičkih škola na Dalekom Istoku. Taj lanac škola proširen je početkom 1970. godine otvaranjem novih jezičkih centara u Bonu i Londonu za edukaciju diplomata i rukovodećih kadrova. Hiljade edukatora, škola, obrazovnih konsultanata i organizacija koristi usluge ICEF-a, pri čemu je sigurno najvažnija organizacija Berlinske konferencije i seminara, kao najveće godišnje manifestacije u svetu u oblasti edukacije.

Jasmina Saric i Marko Ilic iz Britanskog saveta na potpisivanju protokola o saradnji
Društvena mreža Verbalisti je deo PRODIREKT grupe i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža, u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Usavršavanje stranih jezika i komunikacionih sposobnosti sa Prodirektom i mrežom Verbalisti

Sa preko 20 godina iskustva u kreiranju komunikacionih strategija i jezičkoj edukaciji u zemlji i svetu, mreža Verbalisti može svakom polazniku da obezbedi sve što je potrebno za brz napredak u karijeri. Ukoliko je pak vaša želja da kroz učenje stranog jezika i proputujete svetom, upoznate nove kulture i steknete dragocena prijateljstva, onda su jezička putovanja Verbalista pravi odgovor za vas. Preko 5.000 naših zadovoljnih klijenata uživalo je sledeće pogodnosti:

  • Verbaliste čine tim stručnjaka koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services). EAQALS je nezavisno akreditaciono telo koje svojim radom pomaže izvođenju projekata Saveta Evrope i daje svoje preporuke Evropskoj komisiji kada je u pitanju jezičko obrazovanje;
  • škola Academia, koja je deo Verbalista, pripremni je centar za polaganje Kembridž ispita u Srbiji;
  • naši polaznici imaju 98 odsto prolaznost na Kembridž ispitima;
  • mi smo Addvantage Program institucionalni partner Britanskog saveta;
  • naši profesori i vođe grupa poseduju međunarodnu praksu i univerzitetsko obrazovanje u oblasti jezičke edukacije;
  • mi smo izabrani regionalni predstavnici sekcije centara stranih jezika u Privrednoj komori Srbije.

_

_

Britanska organizacija English UK

_

Imate komentar ili pitanje?