Proslavljamo Evropski dan jezika, osvojite besplatno učenje engleskog jezika na internetu

Jezička mreža Verbalisti i ove godine proslavlja Evropski dan jezika tako što će 5 svojih korisnika nagraditi sa jednomesečnim besplatnim neograničenim pristupom učenju engleskog jezika na jednoj od najsavremenijih online platformi na svetu – portalu English Attack!.

Evropski dan jezika, VerbalistiDa biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri sve što treba da uradite je da:

 1. Pratite verbaliste na našem veb-sajtu tako što ćete uneti vašu email adresu u odgovarajuće polje koje se nalazi u gornjem desnom uglu ove strane i kliknete na dugme “PRATITE NAŠE SADRŽAJE” Napomena: praćenje sadržaja je besplatno, a sistem vam dozvoljava i da kontrolišete rubrike/ koje želite da pratite
 2. “lajkujete” našu poslovnu Facebook stranu na http://www.facebook.com/verbalisti (ili klikni ovde)
 3. i da nam pošaljete jednu jedinu rečenicu na jeziku po vašem izboru na urednik@verbalisti.org (ne zaboravite da uključite i vaše kontakt podatke: ime i prezime, email, telefon, adresu).

Autore 5 najboljih rečenica nagrađujemo sa besplatnim pristupom portalu English Attack! u trajanju od 30 dana. Još jednom napominjemo da je bitno da ispunite sva tri gore navedena uslova da biste učestvovali u nagradnoj igri.

Nagradna igra povodom Evropskog dana jezika traje do 7. oktobra kada objavljujemo i imena pobednika.

O Evropskom danu jezika
Savet Evrope je inicirao obeležavanje Evropskog dana jezika 2001. godine i od tada se on obeležava zajedno sa Evropskom unijom svake godine 26. septembra. Evropski dan jezika želi da istakne da jezici mogu da otvore i nove kulturne i profesionalne horizonte, osim što su instrument koji olakšava izlazak na tržiste rada ili promociju na profesionalnom planu. Učenje jezika je korisno za mlade i za starije – nikada nije kasno da se nauči novi jezik i uživa u mogućnostima koje učenje novog jezika pruža.

Evropa je bogata jezicima – postoji preko 200 evropskih jezika kao i mnogi drugi jezici koje govore građani poreklom iz drugih zemalja. Jezička raznolikost je važna komponenta naših kultura i zato treba da je održavamo i negujemo.

Kursevi engleskog za srednji nivo - SpartacusO onlajn platformi English Attack!
Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje jezička mreža Verbalisti koristi za učenje kroz iskustvo i zabavu.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Kliknite ovde i probajte English Attack!

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije.

2 одговора на „Proslavljamo Evropski dan jezika, osvojite besplatno učenje engleskog jezika na internetu“

 1. Ovogodišnje takmičenje jezičke mreže Verbalisti povodom Evropskog dana jezika, u kom ste trebali da nam pošaljete jednu rečenicu (koja vam se posebno dopada) na jeziku po vašem izboru, još jednom je pokazalo koliko volimo i želimo da naučimo strane jezike. Dobili smo čak 436 prijava iz regiona, gotovo duplo više nego prošle godine. Zbog toga smo odlučili da umesto 5 dodelimo 10 nagrada 🙂

  Besplatno onlajn učenje engleskog jezika i neograničen pristup našem portalu English Attack! u trajanju od mesec dana dobili su:

  Azra Šukurica iz Nikšića, Crna Gora
  Sanja Lalić iz Beograda, Srbija
  Selma El Hadž Ahmad iz Zenice, BiH
  Jelena Stančić iz Beograda, Srbija
  Ivana Bošnjak iz Viteza, BiH
  Vladimir Borozan iz Kotora, Crna Gora
  Meliha Kalaba iz Sarajeva, BiH
  Slađana Živković iz Beograda, Srbija
  Katarina Ovčar iz Čakoveca, Hrvatska
  Lenče Dupkarska iz iz Berova, Makedonija

  Najlepše se zahvaljujemo svim učesnicima u takmičenju a nagrađenima čestitamo i želimo dobru zabavu i brzo učenje engleskog jezika na onlajn platformi English Attack!

Imate komentar ili pitanje?