Online učenje engleskog jezika – nastavnička platforma

Upoznajte Britaniju sa Džejmi Oliverom
Napredna globalna online platforma za učenje engleskog jezika

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova, poslovnih priloga i vesti, internet igrica i tematski predstavljenih vizuelnih rečnika.

Nastavnici i predavači…

Online platforma English Attack! za nastavnike i predavače engleskog jezika znatno obogaćuje postojeće pedagoške metode, jer podrazumeva primenu savremenog i dinamičnog načina učenja stranog jezika.

Online engleski, Video Booster - Flight
Online vežba – Video Booster iz filma Flight
Jezička mreža Verbalisti

Nastavnički nalog omogućuje neograničen pristup premijum sadržajima i nastavnim jedinicima na portalu English Attack! Profesori takođe uz pomoć specijalnog pozivnog koda/šifre pozivaju svoje učenike da se pretplate na online učenje engleskog jezika, pri čemu svaki polaznik koji je na taj način dobio pozivnicu ostvaruje 25% odsto popusta na pretplatu.

Kliknite ovde i preuzmite vodič za nastavnike i predavače za detaljan opis karakteristika i funkcija nastavničke platforme

Privatni časovi…

Samostalni profesori engleskog jezika imaju priliku da obogate svoje privatne časove korišćenjem naprednih multimedijalnih vežbi portala English Attack! Niska cena pretplate koju profesor naplaćuje svojim polaznicima po času ili mesečno neznatno povećava krajnju cenu časa engleskog jezika a polaznici dobijaju priliku da uz pomoć vodeće online platforme u svetu mnogo brže i lakše uče engleski. Profesor u ime svojih učenika uplaćuje mesečnu, polugodišnju ili godišnju pretplatu na račun kompanije Prodirekt (mnogo efikasnija varijanta) ili prepušta svojim polaznicima da to sami učine.

Verbalisti, English Attack Independent Teacher Guide
Kliknite na foto da preuzmete vodič za nastavnike u PDF formatu
  • Učenici mogu biti uključeni u neograničen broj online razgreda;
  • dodeljivanje lekcija iz svih kataloga na portalu English Attack! jednom posebnom razredu/grupi učenika ili svim razredima;
  • lako praćenje i nadgledanje da li su učenici završili dodeljene zadatke (i koje su rezultate postigli na vežbama);
  • učestvovanje u drugim zajedničkim aktivnostima sa svojim učenicima (kako su urađene lekcije i vežbe koje nisu bile dodeljene, komentarisanje i učestvovanje u diskusijama na društvenim mrežama, praćenje napretka u radu učenika kroz osvojene bedževe i poene u vežbama).

Jedna od najvećih prednosti naše online platforme je što profesorima i polaznicima pruža mogućnost da van regularnih časova komuniciraju ili vežbaju zadatke. Učenik pristupa svom razredu i zadacima preko veze (linka) Moja škola na glavnom navigacionom meniju. Dok koriste English Attack! od kuće polaznici mogu odmah da postave pitanja profesoru u vezi urađenih vežbi. Diskusije, takmičenja i upoređivanje rezultata i osvojenih poena svih učenika u razredu ili samo jednog učenika u direktnoj interakciji učenik-nastavnik odvija se u realnom vremenu.

Kliknite ovde i pretplatite se na nastavničku platformu English Attack! čime ćete ostvariti pristup jedinstvenim multimedijalnim sadržajima i igrama koji će značajno unaprediti vašu nastavu u školi i/ili privatan čas.

Primena i popularnost u svetu…

English Attack!  je veoma brzo našao primenu u 23 zemlje sveta, da bi ga početkom 2012. i francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo kao nastavno sredstvo. U mesecu februaru 2013. godine imali smo preko 50.000 registrovanih polaznika u svetu, od čega čak 4.027 polaznika sa prostora bivše Jugoslavije.

Imate pitanje u vezi naše nastavničke platforme ili želite više informacija:

Imate komentar ili pitanje?