Najbolja škola engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika u Engleskoj

KINGS COLLEGES

Kings Colleges is a leading group of international colleges in the UK and USA

Ukoliko želite da usavršite znanje engleskog jezika u jednoj od najboljih jezičkih škola na svetu, onda su programi u koledžu Kings (Kings Colleges) pravi izbor. Koledž je osnovan 1980. godine i već na samom početku dobio je akreditaciju Britanskog saveta, što je svojevrsna garancija njegovog kvaliteta. Svi profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu (CELTA, DELTA). U Kingsu dobijate najviši kvalitet i prestiž a da ne morate da plaćate prestižnu cenu za vaše jezičko usavršavanje. Posebno smo ponosni na činjenicu da je jezička mreža Verbalisti nakon dugogodišnje saradnje dobila ekskluzivno pravo zastupanja Kings Colleges u gotovo celoj jugoistočnoj Evropi. Predstavljamo četiri jezička centra našeg partnera:

KINGS LONDON

Kliknite ovde za detaljan opis programa.

Škola se nalazi u Bekenemu, mirnom i bezbednom predgrađu Londona, okružena parkovima i vilama. U dve zgrade koledža smešteno je 28 izvanredno opremljenih učionica sa belim interaktivnim tablama, a u ponudi su kursevi za sve uzraste i namene.

KINGS OXFORD

Recepcija i prijemna soba kampusa St. Michaels koledza Kings u OksforduKoledž Kings u Oksfordu poseduje dve školske zgrade – Sent Džozefs (St Joseph’s Campus) u rezidencijalnom, mirnom delu Oksforda, i Sent Majkls (St Michael’s Campus) u istorijskom centru grada. Oba školska kampusa poseduju savremeno opremljene učionice sa belim interaktivnim tablama, digitalne čitaonice, kompjuterske jezičke laboratorije, zajedničke prostorije, moderno opremljenu kuhinju i prostorije za ručavanje, kao i besplatan pristup internetu za sve polaznike.

Zajedno s našim partnerom realizujemo nekoliko programa u Oksfordu – jezičko putovanje My OXFORD i kurseve opšteg i poslovnog engleskog.

Jezicko putovanje My OXFORDProgram My OXFORD na originalan način kombinuje učenje jezika sa upoznavanjem bogate oksfordske baštine i raznim vannastavnim aktivnostima koji će učiniti da vam ovo jezičko putovanje verbalista ostane u najlepšem sećanju.

Kliknite ovde i zajedno s nama kročite u jedan magičan grad.

Može se reći da Oksford ima sve: kvalitet, tradiciju i prestiž, ali i zabavu i mogućnost da steknete mnogo novih prijatelja. Zato smo ovde za naše polaznike pripremili i programe opšteg i poslovnog engleskog jezika:

Pripremni kursevi za IELTS test, VerbalistiKings Oxford je i zvaničan centar za IELTS testiranje još od 1996. godine i u njemu se godišnje testira više od 3.500 kandidata, pa je škola Kings poznata i kao jedan od najvećih centara za IELTS testiranje u Velikoj Britaniji.

Sva testiranja koja se obavljaju u gradu Oksfordu administrirana od strane predstavnika Kings koledža.

Možete izabrati kompletan pripremni program u trajanju od 6 nedelja ili superintenzivan kurs u trajanju od 3 nedelje sa fondom od 32 časa nedeljno kreiran tako da polaznike u što kraćem roku pripremi za ispit.

Kliknite ovde za detalje i cene pripremnog IELTS programa.

KINGS BOURNEMOUTH

Za detalje programa i cene kliknite ovde

Prelepa plaža i more kao stvoreno za surfing, prijatna klima sa velikim brojem sunčanih dana, bezbednost i uređenost Bornmuta učinili su da ova destinacija brzo postane omiljena kod verbalista. Bornmut je popularno englesko letovalište na engleskoj rivijeri, u južnoj pokrajini Dorset. Od Londona ga deli manje od dva sata vožnje, a najpoznatiji je po svojoj 11 kilometara dugačkoj peščanoj plaži nagrađenoj prestižnom “plavom zastavicom” – međunarodnom oznakom za plažu izuzetne lepote i čistoće.

KINGS BOSTON

U saradnji sa koledžom Kings pripremili smo različite programe u Bostonu koje možete pregledati ovde

Svake godine sve više naših polaznika odlučuje se na jezičko usavršavanje u Americi, a Boston je jedan od gradova koji beleži najveći porast upisanih studenata. Školski kompleks smešten je na kampusu Pajn Menor koledža, jednom od najlepših u Novoj Engleskoj.

KINGS LOS ANGELES

Kings je svoju školu u Los Anđelesu smestio na najčuvenijoj “filmskoj” aveniji – Sanset bulevaru (Sunset Boulevard). U legendarnom centru filmske industrije tokom cele godine možete se opredeliti za programe opšteg engleskog jezika različitog intenziteta.

Za strasne ljubitelje filma osmislili smo Vacation Plus Film program koji se može pohađati kao kompakt ili u intenzivnoj varijanti.

Detaljnije o ovim jezičkim programima i cenama pogledajte ovde

 Jezičko putovanje My OXFORD i škole Kingsa u Oksfordu

Jezička mreža Verbalisti je brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Pogledajte ponudu drugih popularnih jezičkih programa ovde

Imate pitanje ili želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Imate komentar ili pitanje?