Kursevi stranih jezika sa “action packed” vannastavnim i sportskim aktivnostima

Individualni active programi jezičke mreže Verbalisti kreirani su za mlade uzrasta 16 do 19 godina koji žele samostalnost u planiranju slobodnog vremena tokom letnjeg jezičkog usavršavanja. Nakon kvalitetne nastave u najboljim koledžima u svetu, sledi uživanje i odlična zabava u jedinstvenim „action-packed“ vannastavnim i sportskim aktivnostima. Iako su te aktivnosti i ekskurzije pažljivo planirane i organizovane, polaznicima je ostavljeno dovoljno slobodnog vremena da sami istražuju atraktivne destinacije, kao što su Malta, Majami, Berlin, Beč i Ibica.

Polaznici putuju individualno, pohađaju kurseve jezika sa ostalim odraslim polaznicima i snose apsolutnu odgovornost za poštovanje pravila škole i zemlje u kojoj borave.

active PROGRAMI JEZIČKE MREŽE

active MALTA, engleski jezik (16+ god), IELS – kliknite ovde
active MIAMI, engleski jezik (16+ god), OHLA – kliknite ovde
active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-19 god), GLS – kliknite ovde
active VIENNA-Holiday Course, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua – kliknite ovde
active IBIZA, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS– kliknite ovde

Ako želite programe koji će vam pomoći da na dopadljiv i dinamičan način upoznate ljude, kulturu, istoriju i znamenitosti grada u kom učite strani jezik onda su jezička putovanja pravi izbor za vas. Kliknite ovde za najpopularnija jezička putovanja verbalista.

U ponudi jezičke mreže nalaze se i programi za mlade sa pratiocem grupe i njih možete pregledati ovde.

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu/upit i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net  Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

Preuzmite prijavu
(kliknite na malu sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na malu sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Imate pitanje u vezi sa active jezičkim programima za mlade u inostranstvu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku: