Učenje nemačkog u Beču uz prepuštanje čarima čokolade

Kako da učinite učenje nemačkog zabavnim i “slatkim”? Dobrodošli u magični svet čokolade koje su nam pripremile naše polaznice Danka i Jovana Milić iz Crne Gore.

Učenje nemačkog u Beču - Chocolate Museum Vienna

Te dve vesele i šarmantne sestre dugi niz godina uživaju u jezičkim putovanjima Verbalista a ove godine izabrale su Beč za svoje usavršavanje.

Izreka kaže “Znaš da je nekom stalo do tebe ako hoće da podeli čokoladu sa tobom!” 🙂 E pa, Danki i Jovani sigurno je stalo do nas jer nisu samo podelile ovaj funtastični foto album sa nama, već su nam iz Beča donele i jednu veoma ukusnu i veliku čokoladu. Hvala puno!

Programi nemačkog – Danka i Jovana u Beču

Programe nemačkog jezika za mlade koje su Danka i Jovana pohađale u Beču i Berlinu možete pregledati na:

Učenje nemačkog u Beču, program Holiday Course

Učenje nemačkog u Berlinu, program Berlin Westend

Svake godine na stotine polaznika bira jezičku mrežu Verbalisti za nezaboravna putovanja i jezička usavršavanja. Pored letnjih programa, na raspolaganju su i kursevi jezika tokom cele godine u vodećim školama u svetu ili putem onlajn nastave sa proverenim, iskusnim i sertifikovanim tutorima jezičke mreže Verbalisti.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?