Larin rođendan na španski način – torta, paelja i sjajno društvo u Valensiji

Rođendani su posebni događaji u životu svakog od nas. Jedan od najboljih načina da tvoj rođendan prođe jedinstveno i nezaboravno je ako ti se posreći da njegov datum padne baš kada si na nekom od jezičkih putovanja Verbalista.

Naša Lara Veselinović svoj sedamnaesti rođendan proslavila je u Valensiji zajedno sa ekipom iz škole. Da Larin divan dan bude još divniji postarali su se naši partneri iz škole španskog jezika Españolé IH Valencia koji su za nju pripremili rođendansku tortu i superukusnu paelju.

Larin rođendan na španski način

  • Larin rođendan na španski način
  • Larina rodjendanska torta letnja skola spanskog u Valensiji Verbalisti
  • Larina rodjendanska paelja letnja skola spanskog u Valensiji Verbalisti

Mnogi žele da rođendan učine posebnim danom, a upoznavanje sa nečim novim zagarantovano je našim jezičkim putovanjima. Ako budete proslavljali rođendan onako kako se to radi u mestu koje ste posetili, ne samo da ćete upoznati, nego ćete i doživeti novu kulturu, upravo kao što je Lara nedavno imala priliku da doživi špansku kulturu i Valensiju 🙂 Evo kako je izgledao njen divan dan:

Lara’s Happy Birthday Video Card
Nakon vožnje biciklom Lara i drugari uskočili su u čamce i provozali se jezerom koje je deo čuvenog parka Albufera u kom crvkuće i živi čak 340 različitih vrsta ptica.

Opis letnje škole španskog jezika koje je Lara pohađala pogledaj ovde.

Imate komentar ili pitanje?