Slobodan ulaz u Austriju za polaznike kurseva nemačkog jezika

Kursevi nemackog u Becu, Verbalists Education

Austrija se pridružila Nemačkoj, Francuskoj i Španiji i dozvolila ulazak svim državljanima Srbije bez obzira na razlog putovanja u tu zemlju. Dosadašnja obavezna elektronska registracija (Pre-Travel-Clearance-PTC) pre putovanja u Austriju više ne važi za vakcinisana lica, lica koja su preležala Covid-19 i testirana lica.

Prilikom ulaska u Austriju potrebno je imati sertifikat o vakcinaciji ili uverenje o preležanoj bolesti ili negativan test na COVID (PCR ili antigenski), pod uslovom da je lice koje ulazi u zemlju u prethodnih 10 dana boravilo isključivo u jednoj od tzv. bezbednih zemalja. Negativan PCR test na COVID ne sme biti stariji od 72 sata a negativan antigenski test ne sme biti stariji od 48 sati. Deca do navršene 10. godine života ne moraju imati negativan test radi ulaska u Austriju, s tim da i za njih važe sve odredbe kao i za odraslu osobu pod čijim nadzorom putuju. Za decu od 10. do 18. godine važe ista pravila kao i za odrasle.

Jezička mreža Verbalisti zastupa vodeću školu nemačkog jezika ActiLingua u Austriji koja se nalazi u samom srcu Beča, nasuprot čuvenog dvorca Belvedere. Mladima je na raspolaganju active VIENNA-Holiday Course (16-19 god), a odraslima opšti i poslovni kursevi nemačkog:

Beč, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua – kliknite ovde

Beč, nemački jezik, ActiLingua – kliknite ovde

This slideshow requires JavaScript.

COVID-19 OBAVEŠTENJE – Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

Preko 10.000 naših polaznika učilo je strane jezike u regionu i inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste. Upišite se na jedan od naših programa za učenje nemačkog u Beču i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u Evropi.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading