Malta otvara granice a mi upis na popularne programe ove top letnje destinacije

Letnje skole engleskog jezika na Malti

Premijer Malte Robert Abela najavio je da će ta zemlja u aprilu započeti postepeno ublažavanje ograničenja uvedenih radi sprečavanja širenja kovida 19. Planira se da Malta otvori svoje granice za sve međunarodne putnike već 1. juna 2021. godine. Pre ulaska u zemlju putnici će morati da pokažu dokaz o vakcinaciji, a oni koji to nemaju, treba da pokažu negativan rezultat PCR testa ne starijeg od 72 sata..

Na Malti je najmanje 40% populacije već primilo prvu dozu vakcine, što je najveća stopa u Evropskoj uniji i što tu destinaciju čini sigurnim izborom za putovanje naših studenata.

Vodeća škola jezika na Malti i u Evropi, International English Language School (IELS), koju jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope, spremno dočekuje naše polaznike. Za naredno leto na raspolaganju su sledeći popularni programi:

Programi za mlade:

Malta, letnja škola engleskog (13-18 god) sa pratiocem jezičke mreže Verbalisti (grupe se već formiraju)

Malta, letnji kamp engleskog jezika za decu (8-12 god)

Preporučujemo i active MALTA program koji ne podrazumeva pratnju i namenjen je polaznicima uzrasta 16 do 25 godina.

active MALTA, engleski jezik (16+ god)

Programi za odrasle:

Malta, engleski jezik
Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik

Malta, engleski jezik (porodični programi)

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti znate i da je sve provereno i sigurno. Naši partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, broju učenika u učionicama, merama fizičke distance i higijene…Mi smo preduzeli i dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme.

Kvalitetniji časovi zbog manjeg broja polaznika u učionicama – Poštovanje pravila fizičkog distanciranja znači i manji broj polaznika na času – dobar preduslov za kvalitetniju nastavu. Manji broj turista i studenata znači i manje gužve na aerodromima, ulicama, u prevozu, ali i na plažama 🙂 Svuda se manje čeka, a više uživa.

‼️ Zbog ograničenja u pogledu broja mesta na programu i smeštaju, preporučujemo blagovremenu rezervaciju mesta.

Jedva čekamo početak letnjih programa jer nam je svima potrebno opuštanje i druženje, naročito našim najmlađim učenicima. Do tada, ostajte nam zdravo i dobro!


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading